Thuis in uw branche

SRA stopt samenwerking Informanagement

  • Publicatiedatum: 28-9-2015

Na een jarenlange samenwerking heeft SRA besloten om per 1 oktober 2015 de samenwerking met Infomanagement rond het uitbrengen van klanteninformatie te stoppen. SRA blijft wel dagelijks content schrijven, maar deze wordt alleen nog via de SRA-Nieuwsbank aangeboden. Met de SRA-Nieuwsbank slaan wij een nieuwe weg in, waar het belang om persoonlijk te communiceren met de klant voorop staat.

Dit betekent dat SRA voor nieuwe Informanagement-gebruikers vanaf 1 oktober dus geen content meer levert aan Informanagement. Bij lopende contracten kunnen Informanagement-gebruikers de SRA-content gebruiken tot de eerst mogelijke opzegdatum. Hierna ontvangt u, als u ervoor kiest om Infomanagement te blijven gebruiken, dus geen SRA-content meer.

SRA-Nieuwsbank

In de Nieuwsbank vindt u dagelijks actuele mkb-berichten die u met één klik direct kunt doorsturen aan naar de klant. SRA is als geen ander in staat om het nieuws te volgen, te duiden en prettig leesbaar op te schrijven. De redactie wordt dagelijks gevoed door onze experts in de praktijk, Den Haag en SRA-Vaktechniek. Ook de statistieken vormen belangrijke stuurinformatie: waar willen uw klant en u graag over geïnformeerd worden? De Nieuwsbank is exclusief voor SRA-leden.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren