Thuis in uw branche

Statistieken SRA-Bureau Vaktechniek: hoeveel vragen beantwoord?

  • Publicatiedatum: 12-1-2018

Wist u dat SRA-Bureau Vaktechniek in 2017 maar liefst 2.743 vaktechnische vragen heeft ontvangen en beantwoord? Dat is gedeeld door 365 dagen, maar liefst 7,5 vraag per dag.

Bovendien wisten 288 kantoren (dat is 82% van onze leden!) de SRA-vraagbaak te vinden met 2.513 'accountancy' vragen (1.419 via e-mail en website en 1.094 telefonisch), en 230 'fiscale' vragen (174 via e-mail en website en 56 telefonisch).

Hulde 

In de top van vragenstellende kantoren is in vergelijking met het vorige jaaroverzicht niet veel veranderd. Wel lijken steeds meer (middel)grote kantoren de weg naar SRA-Bureau Vaktechniek te vinden. Hulde voor de professionals die namens een aantal SRA-leden elke dag Bureau Vaktechniek bemensen. Dit is echt een mooi voorbeeld van ons verenigingsleven: van, voor en door SRA-kantoren. 

Na deze statistieken gaan we nu weer door tot de orde van de dag: we maken ons op voor een nieuw jaar vol plannen en goede (lobby)voornemens. Eén daarvan, dat begrijpt u vast, is ons streven om nog meer dan de 288 kantoren te ondersteunen met vaktechnische antwoorden en handreikingen. We staan voor u klaar!

Paul Dinkgreve, voorzitter SRA 


Bekijk het complete Lobby dagboek

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren