Thuis in uw branche

Stephan Seijkens van WVDB nieuw bestuurslid SRA

  • Publicatiedatum: 19-12-2018

Op de algemene ledenvergadering van SRA 13 december 2018 is Stephan Seijkens RA toegetreden tot het SRA-bestuur. Seijkens is vennoot en dagelijks bestuurslid bij WVDB Adviseurs Accountants.

Stephan Seijkens"Het is mijn ambitie om een bijdrage te leveren aan het herstel van het maatschappelijk vertrouwen in ons beroep. Wij hebben een buitengewoon relevant en interessant beroep dat echt de moeite waard is", aldus Seijkens. Hij neemt de plek in van Fou-Khan Tsang RA, die op dezelfde ALV officieel afscheid nam van zijn bestuurstaak.

Over Stephan Seijkens

Stephan Seijkens is als registeraccountant ruim 20 jaar actief in het beroep en is per 1 april 2016 verbonden als vennoot aan WVDB Adviseurs Accountants. Hiervoor was Seijkens werkzaam bij EY, waarvan tien jaar als partner. Naast de eindverantwoordelijkheid voor de jaarrekeningcontrole bestaat zijn praktijk uit het adviseren van - internationaal opererende - familiebedrijven bij tal van bedrijfseconomische vraagstukken en uitdagingen. Hierbij maakt hij veelvuldig gebruik van data-analyse technieken.

Afscheid Fou-Khan Tsang

SRA nam op de ALV tevens afscheid van bestuurslid Fou-Khan Tsang, voorzitter van de board van Alfa Accountants. Tsang had acht jaar zitting in het bestuur. SRA bedankt hem voor zijn tomeloze inzet en altijd grote betrokkenheid bij de vereniging.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren