Thuis in uw branche
Nog geen inlog? Registreer u nu!

Vernieuwde website SRA zorgt voor nog meer gemak

  • Publicatiedatum: 27-6-2017

SRA.nl is vernieuwd en voorzien van handige en slimme tools. Achter de inlog, exclusief voor leden, is alle vaktechnische en andere relevante informatie voor de professional logisch geordend en ingedeeld. De toegang tot externe informatiebronnen zoals Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving, die voor SRA-leden gratis is, is op de site volledig geïntegreerd. Hierdoor is de site een snelle en complete informatiebron en vraagbaak geworden.

Ook voor de inlog is het nodige aangepast en toegevoegd zoals het blok over belangenbehartiging. Hiernaast is SRA.nl nu volledig mobile-proof en voorzien van een rustige frisse look.

Achter de inlog

Website SRA

SRA.nl biedt ondersteuning aan alle medewerkers van het accountantskantoor; van accountant tot administratief medewerker en van fiscalist tot HR-medewerker. Met een persoonlijke inlog kunnen SRA-leden bij relevante informatie en praktische tools op het gebied van vaktechniek, kantoorondersteuning, belangenbehartiging, educatie en carrière. Alle SRA-praktijkhandreikingen, handboeken en signaleringen zijn online in te zien en te downloaden. Bij lastige onderwerpen, vragen en dilemma's kan een team van experts geraadpleegd worden. 

Directe besparingen

Naast de specifieke SRA-kennis is er voor leden ook veel externe kennis en informatie gratis toegankelijk. Via de beschermde omgeving van SRA.nl kunt u direct inloggen op de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving en CAOnet en via Wolters Kluwer Navigator tot Modellen voor de Rechtspraktijk en FiscaalPlus. Dit levert SRA-leden een flinke besparing op.

Publieke informatie

Op de vernieuwde site is ook tal van informatie te vinden dat voor iedereen toegankelijk is. Onder de kop 'Belangenbehartiging' zijn gespreksverslagen, brieven en persberichten te vinden. SRA is namelijk een serieuze gesprekspartner bij diverse overlegorganen zoals de Belastingdienst, AFM en het ministerie van Financiën. In het Lobby-dagboek doet SRA-bestuursvoorzitter Paul Dinkgreve bijna dagelijks verslag van het reilen en zeilen als lobbyist.

Ook zijn voor accountantskantoren allerlei ondersteunende zaken opgenomen zoals een kantoor-zoekfunctie en staan de voordelen van het SRA-kantoor overzichtelijk bij elkaar. Onder 'Educatie' staan alle SRA-opleidingen waarvan er een flink aantal ook als in company en e-learning wordt aangeboden. 'Carrière' geeft de mogelijkheden van het werken bij een mkb-accountantskantoor en linkt naar SRA Young profs en Werkenbijsra.nl: een platform waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren