Sla menu over
Thuis in uw branche

Studentpool

Maak kennis met ambitieuze accountancystudenten op zoek naar een carrièregerichte bijbaan

Studentpool is opgericht om studenten die een financiële achtergrond heeft te helpen met het zetten van de eerste stap in de praktijk. Dit kan zijn in de vorm van een bijbaan, stage, een scriptie of een fulltime starterspositie, voor zowel voltijd, deeltijd of duale studenten. Voornamelijk bieden zij werkstudentschappen aan voor gemiddeld twee tot drie dagen in de week binnen de accountancy, fiscaliteit, finance en controlling.

Niveau studenten

Studenten die worden geplaatst volgen een opleiding gerelateerd aan accountancy, fiscaliteit, finance of controlling en zijn ingeschreven bij een hbo- of wo-onderwijsinstelling. Studenten kunnen zich aanmelden vanaf het tweede studiejaar tot en met de masterfase.

Werkzaamheden op kantoor

Studenten kunnen worden ingezet als assistent-accountant binnen de samenstelpraktijk, als assistent-accountant binnen de controlepraktijk, als junior aangiftemedewerker, als financieel medewerker, assistent-controller, business controller of als financial controller. Om ervoor te zorgen dat studenten direct van start inzetbaar zijn, volgen zij diverse e-learnings waar ze praktische vaardigheden leren die een starter moet uitvoeren, zoals het samenstellen van de voorraden of liquide middelen binnen de jaarrekening.

No-cure-no-pay

Studentpool werkt op basis van no-cure-no-pay. Er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer iemand daadwerkelijk met u meedraait als gevolg van een uitgebreide aannameprocedure. Studentpool brengt vaste prijzen in rekening die vooraf met u besproken worden. 

Meer informatie

Kunt u extra mankracht gebruiken, wilt u aanstormend talent laten kennismaken met uw kantoor of heeft u vragen? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Durk Reijenga en Sjoerd Voetdijk via info@studentpool.com of +31 (020) 244 00 39.

Heeft u vragen over andere arbeidsmarkt gerelateerde zaken? Dan kunt u contact opnemen met:

Mandy Geurtsen

Mandy Nijhuis - Geurtsen
Projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie
E mnijhuis@sra.nl
030 656 60 60

Meer weten?

Lees onderstaande artikelen als u meer wilt weten over TheStudentPool: