SRA BIZ logo
...voor het ondernemende accountantskantoor.
 

Branche in Zicht

BiZ-Team

  • de échte cijfers voor het mkb
  • betrouwbare actuele benchmarkcijfers
  • kennis van circa 600 branches
  • praktische adviesinstrumenten
  • gedetailleerd vergelijk van uw klant met zijn concurrent 

Wij zijn hierin uniek!

SRA BiZ-team: Marianne Breckenridge, Ingmar Donkerbroek, Amida Elmoudni, Leonie Derksen, Monique van Harrewijn en Claudia van Engelenburg.

T 030 656 60 60
E biz@sra.nl 

Nieuw

Adviestool Mkb-branchescan: help uw klanten in deze turbulente tijd

De nieuwe Mkb-branchescan meet de impact van corona op de financiƫle positie, het businessmodel, innovatie- en investeringsvermogen van bedrijven in acht verschillende branches. Plaats de scan op uw website zodat uw klanten na het invullen een persoonlijk adviesrapport krijgen: een ideale adviestool in een turbulente tijd.

Mkb-branchescan bannerDe gecombineerde uitkomsten van alle deelnemende leden worden anoniem verzameld en tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari naar buiten gebracht (2021 in zicht), met de belangrijkste kansen en bedreigingen voor 2021.

Stappenplan

  1. Vraag de code of de banner gratis aan via het online formulier.
  2. U ontvangt vervolgens de code of banner inclusief handleiding hoe deze te plaatsen.
  3. Schrijf uw (potentiële) klanten rechtstreeks aan met advies om de scan te doen (zie deze voorbeeldmail).
  4. Vermeld op uw site dat u mkb-ondernemers verder kunt helpen met een persoonlijk brancherapport en advies.

Scan uitproberen

Het is belangrijk dat u de scan niet maakt met fictieve resultaten, want deze worden meengenomen in het resultaat. Wilt u de scan uitproberen? Kijk dan hier. Bekijk ook alvast een voorbeeldrapport.

Meer informatie

Heeft u de Mkb-branchescan al op uw website? U hoeft dan niks te doen, want sinds 4 november wordt deze automatisch doorgeleid naar de nieuwe scan. Vergeet alleen niet uw klanten uit te nodigen om de scan in te vullen (zie deze voorbeeldmail).

Veel kantoren vragen ons of de resultaten van klanten ook voor het eigen kantoor beschikbaar komen. Dat is niet het geval. De resultaten worden achter de schermen anoniem verzameld en alleen persoonlijk aan de ondernemer beschikbaar gesteld. In het rapport wordt uiteraard wél geadviseerd om met u contact op te nemen. Voor meer informatie, kijk op onze website of neem contact op met Iris de Deugd voor praktische vragen of Leonie Derksen voor inhoudelijke vragen.

T 030 656 60 60
E scans@sra.nl

Mkb-branchescan banner lees meer > sluit
Nieuw

Nieuwe branchesignaleringen met actualiteiten in: Automotive, Bouw, Detailhandel, Transport

De coronacrisis en de daarmee samenhangende lockdownmaatregelen hebben gevolgen voor uw klanten. Tijdens de SRA-BiZ-Kennisdag stonden deze gevolgen voor vier verschillende branches centraal: automotive, bouw, detailhandel en transport.

Heeft u deze dag gemist, en heeft u klanten in deze branches, maak dan gebruik van de handige samenvattingen. Met deze branchesignaleringen bent u in één keer op de hoogte van de belangrijkste aandachtspunten van branchespecialisten en heeft u voor vier branches een overzicht met ontwikkelingen en actualiteiten die u kunt gebruiken voor uw adviespraktijk.

lees meer > sluit
Nieuw

Uitnodiging: online presentatie BOVAG-directeur Peter Niesink

Hoe ziet het schaakbord er tijdens en na Corona uit? Hoe kunt u als adviseur het verschil maken? Peter Niesink is te gast tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van de Branche-expertgroep Automotive.

De bijeenkomst is op 10 november (online) en u bent van harte uitgenodigd om eenmalig deel te nemen van 16.00-16.45 uur. Meld u aan via kringen@sra.nl.

Bent u geïnteresseerd in periodiek branchekennis uitwisselen en ontwikkelen, samen met de andere deelnemers en externe kennispartners, word dan lid van de branche-expertgroep Automotive of een van de andere branche-expertgroepen. U maakt zo deel uit van een interessant netwerk waarmee uw klanten hun voordeel doen.

Ga naar sra.nl of neem contact op met:

Leonie Derksen 

Leonie Derksen
Kennismanager
E lderksen@sra.nl
T 030 656 60 60

Peter Niesink lees meer > sluit
Nieuw

Workshop BiZ op 16 december: meld u aan

Wilt u ook graag praktische handvatten krijgen om meer uit BiZ te halen en uw klanten te verrassen met nieuwe inzichten?

Meld u dan aan voor de online workshop inzichten voor succesvol adviseren van woensdag 16 december (15.00 tot 19:00 uur).

MEER INFORMATIE / INSCHRIJVEN >>

Meer informatie

Amida-Elmoudni

Amida Elmoudni
E aelmoudni@sra.nl
T 030 656 60 60

lees meer > sluit
Nieuw

Werkzaamheden onderhoud platform in weekenden november

Medio november zal wegens onderhoudswerkzaamheden het benchmarksysteem een aantal weekenden niet beschikbaar zijn. Zodra bekend is welke weekenden dit betreft communiceren we dit uiteraard op de BiZ-website. We hopen op uw begrip.
lees meer > sluit