Sla menu over
Thuis in uw branche

Abonnement BiZ: wat krijgt u?

U zoekt tools om de adviserende rol van uw medewerkers te versterken, denk aan vergelijkende cijfers van MKB branchegenoten  en trends en ontwikkelingen in een bepaalde sector. Het BiZ benchmarkplatform helpt u daarbij met alles gemakkelijk op 1 plek.

Overzicht van rapportages

Wanneer u een abonnement heeft, krijgt u toegang tot het benchmark platform. Op het platform zijn 6 type rapporten beschikbaar, welke u onbeperkt kunt downloaden voor uw klanten. Deze rapporten worden vaak ingezet voor adviesgesprekken, maar ook voor initiële cijferbeoordelingen en financiering aanvragen. Elk rapport heeft zijn eigen kracht. Klik op onderstaande rapporten voor een voorbeeld.

Daarnaast is het voor abonnees ook mogelijk om de data van het benchmarkplatform te visualiseren in dashboards. Momenteel is een koppeling mogelijk met Visionplanner dashboards, en is er een pilot gaande waarbij de API wordt gebruikt t.b.v. PowerBI. Lees meer informatie over de koppelingen.

Prijzen

Bekijk voor meer informatie het prijsoverzicht.

Proefabonnement

Eerst starten met een proefabonnement? U kunt eenmalig gratis 6 weken lang ondervinden wat de meerwaarde is van het benchmarkplatform. Download onbeperkt de verschillende type rapporten en ga het gesprek aan met uw klant.

Interesse? Neem contact op via biz@sra.nl voor het activeren.

Voorwaarden

Het BiZ benchmarkplatform is alleen toegankelijk voor SRA-leden. Bekijk de Algemene opdrachtvoorwaarden SRA Benchmarkplatform.

Tip! Natuurlijk kunnen we nog meer vertellen over het benchmarkplatform en het (proef)abonnement. Maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek. Neem contact op voor meer informatie:

Contact

Benchmarkplatform BiZ
T 030 656 60 60
E biz@sra.nl