Thuis in uw branche

Arbeidsongeschiktheidsverzekering via MOVIR

5% premiekorting op de Movir Momentum AOV

Movir

De financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid lopen al snel in de honderdduizenden en soms zelfs miljoenen euro's. Een groot risico dat vrijwel niemand zelf kan dragen. Dit financiële risico kunt u afdekken met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov).

SRA heeft een convenant gesloten met aov-specialist Movir. Maar belangrijker nog, Movir heeft tevreden klanten. Het bestuur van de SRA is dan ook blij met onze samenwerking. Hierdoor profiteert u, als lid van de SRA, bovendien van 5% premiekorting op de Movir Momentum AOV.

Movir Momentum, de aov waar u nu wat aan hebt

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) van Movir levert u meteen iets op. Bent u arbeidsongeschikt door ziekte of een ongeval? Dan krijgt u de uitkering waar u recht op heeft én helpen we u om snel weer vooruit te kunnen. Met de preventieservice bij de Movir Momentum AOV krijgt u vanaf dag één van de verzekering ook ondersteuning om juist nú het maximale uit uzelf te halen: Movir staat voor u klaar.

Preventieservice

Het liefst wordt u nooit arbeidsongeschikt. Movir helpt u graag gezond en met plezier te werken. Daarom investeert zij al jaren in preventie, heel gericht op de risico's bij specifieke beroepen, om arbeidsngeschiktheid te helpen voorkomen. Vanaf de eerste dag dat u verzekerd bent, helpt Movir u met ondersteuning op het gebied van gezondheid, gezin en carrière, afgestemd op uw beroepsgroep. Zo proberen wij arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Kijk voor meer informatie over de preventieactiviteiten van Movir op Zo helpen we u vooruit | Movir.

Hoe Movir u helpt bij re-integratie

Arbeidsongeschiktheid is helaas niet altijd te voorkomen. Naast een uitkering volgens de voorwaarden staat er bij Movir een team van specialisten voor u klaar als u toch arbeidsongeschikt raakt. Zij zoeken samen met u naar een individuele oplossing voor duurzame re-integratie. Meer informatie over de aanpak van Movir bij arbeidsongeschiktheid leest u op Team Movir staat voor je klaar | Movir. Uitgebreide informatie over de Movir Momentum AOV vindt u op De Movir Momentum AOV | Movir. Hieronder belichten we een aantal aspecten van deze aov.

Uw beroep staat centraal

Als u arbeidsongeschikt raakt door een ziekte of ongeval, kijkt Movir of u daardoor beperkt bent om uw beroepswerkzaamheden uit te voeren. Daarom verzekert u bij Movir uw beroep. Movir kijkt dan naar de werkzaamheden zoals die gewoonlijk in het beroep dat u verzekert, worden uitgevoerd. Movir kijkt dus niet welke andere beroepen u nog wel zou kunnen doen.

Aanvullende verzekeringen voor extra zekerheid

Met de aanvullende Extra Kostenverzekering beschermt u zichzelf nog meer tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Als u als zelfstandig accountant arbeidsongeschikt raakt, dan lopen de kosten van uw kantoor gewoon door. Bijvoorbeeld de kosten voor energie, huur en telefonie. Soms is het ook nodig een waarnemer in te huren. Deze kosten kunnen flink oplopen. Met de Movir Momentum Extra Kostenverzekering krijgt u maximaal 1 of 2 jaar een uitkering om deze kosten op te vangen.

Aantrekkelijke premie

De Movir Momentum AOV heeft een goede premiestelling voor accountants. U krijgt bovendien 5% korting vanwege het lidmaatschap van de SRA. Deze korting geldt voor de Movir Momentum AOV en voor de aanvullende Extra Kostenverzekering. De korting geldt niet voor de aanvullende Movir Momentum Ongevallenverzekering.

Aanvangskorting

Bij het afsluiten van een Movir Momentum AOV ontvangt u ook een aanvangskorting als u zich niet eerder verzekerd heeft voor arbeidsongeschiktheid bij Movir of andere merken van Nationale-Nederlanden. U kunt kiezen uit:

  • Doorlopende korting van 5% over de gehele looptijd.
  • Korting in de eerste jaren, namelijk:
    • Als u kiest voor een 1-jaarscontract: 20% korting in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.
    • Als u kiest voor een 3-jaarscontract: 20% korting in het eerste jaar, 10% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.
    • Kiest u na de eerste 3 jaar opnieuw voor een 3-jaarscontract, dan ontvangt u ook: 20% korting in het vierde jaar, 10% in het vijfde jaar.
    • Kiest u voor een 2e Movir Momentum AOV met een maximale uitkeringsduur van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar of sluit u een Movir Momentum Extra Kostenverzekering of Movir Momentum Ongevallen-verzekering af? Op deze verzekeringen krijgt u geen aanvangskorting.

Meer informatie/ Contact

Movir
3430 CV Nieuwegein
T 030 607 87 00
E info@movir.nl
W www.movir.nl