Thuis in uw branche

Lid worden van SRA

Wij heten u graag welkom bij onze vereniging

De 375 kantoren, accountants, juristen en fiscalisten, zorgen voor de benodigde slagkracht die u hard nodig heeft. SRA ontzorgt u op allerlei gebieden, zodat u kunt ondernemen. Zoals eerder verwoord door een SRA-kantoor: 'SRA is de enige constante factor in het veld, met een breed dienstenpakket en met diepgang'. SRA. Thuis in uw branche.

Ik heb interesse in het SRA-lidmaatschap

Feiten en Cijfers

Feiten en cijfers 2022
SRA in 1 oogopslag

De meerwaarde van SRA

Flyer SRA-lidmaatschap
Download de flyer

Stappenplan

Puzzel
Hoe wordt u lid?

Lid worden

Definitief uw keus gemaakt om SRA-lid te worden? Vul dan onderstaande documenten in en e-mail ze naar ledenadministratie@sra.nl. In het Excel-bestand kunt u de overige personeelsleden opgeven zodat al uw medewerkers beschikken over inloggegevens van onze website. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tarieven SRA-lidmaatschap

Voor toetreding tot SRA wordt een toetredingsbijdrage in rekening gebracht voor de kosten die verband houden met de toelatingsprocedure. De hoogte van deze instapkosten is afhankelijk van het aantal professionals werkzaam bij uw kantoor.

Bekijk de tarieven

Wat biedt SRA?

Video Over SRA
Bekijk de video

Statuten SRA

Bekijk de statuten (bepalingen en grondregels) die ten grondslag liggen aan SRA: Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten.

Bekijk de statuten