Thuis in uw branche

HLB Blömer accountants en adviseurs is opnieuw Great Place To Work Certified!

  • Publicatiedatum: 4-4-2022
HLB Blömer accountants en adviseurs
Het team van HLB Blömer accountants en adviseurs is blij met de erkenning.

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen. 

HLB Blömer accountants en adviseurs 

HLB Blömer is een vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht en staat ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. 
Het team van 90 enthousiaste en betrokken medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, biedt een stevige basis voor innovatieve dienstverlening om zowel de huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen. 

Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van HLB Blömer. De balans privé/werk is heel belangrijk en willen we naast het serieuze harde werken, ook plezier met elkaar beleven.

''Als Directie zijn we trots op onze collega's en organisatie. Samen zorgen we er voor dat we betrokken bij elkaar zijn en we met veel plezier samenwerken, zodat we onze klanten met enthousiasme en kwaliteit van dienst zijn. We zijn trots op onze cultuur en dit kunnen we met het certificaat Great Place To Work nogmaals aan iedereen laten weten.''

Stellingen

Stellingen die hoog scoren in het medewerkersonderzoek zijn onder andere:

  • Ik word behandeld als een volwaardig lid van onze organisatie, ongeacht mijn positie’ => Score 95%.
  • 'Het management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen' => Score 99%.

Over Great Place to Work

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren