Thuis in uw branche

Van Elderen accountants belastingadviseurs opent vestiging in Amsterdam

  • Publicatiedatum: 10-2-2016

Van Elderen accountants|belastingadviseurs werkt sinds kort ook vanaf de Zuidas in Amsterdam. Het is voor de financieel specialist de eerste vestiging in de randstad.

De stap naar een kleine vestiging in het westen van het land is een gevolg van groeiende vraag. “Door mond-tot-mondreclame krijgen we steeds meer klanten in en rondom Amsterdam”, vertelt vestigingsmanager Michael Vilsterman. 

In de buurt

“Bij Van Elderen vinden we het belangrijk om dicht bij onze klanten te zijn. Daarom hebben we besloten om ons in Amsterdam te settelen. Door dit kantoor zijn we goed bereikbaar en kunnen we een extra impuls geven aan onze business in de hoofdstad.”

Deskundig en vertrouwd

De werkwijze van Van Elderen blijft hetzelfde. “Juist om onze nuchtere denk- en werkwijze en natuurlijk onze deskundigheid worden we hier ingeschakeld. Persoonlijk contact staat voorop en meedenken met de klant zodat we een goed advies kunnen geven. Daarbij gaan we nét een stapje verder. Voor onze vestiging in Amsterdam kunnen al onze specialisten worden ingeschakeld, dus we hebben veel knowhow in huis. Een top dienstverlening combineren we met onze concurrerende tarieven uit het oosten.”

Van Elderen

Van Elderen is een financieel, fiscaal en bedrijfskundig adviseur die zorgt voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw zakelijke vraagstukken. De adviseurs van Van Elderen staan naast ondernemers, omdat ze denken en handelen als ondernemers. Van Elderen Amsterdam is gevestigd aan de Strawinskylaan 3051. In mei wordt de vestiging officieel geopend. Kijk voor meer informatie op http://www.vanelderen.amsterdam.