Thuis in uw branche

De Smet Accountants en Adviseurs sluit aan bij SRA

  • Publicatiedatum: 6-6-2019

Onlangs heeft De Smet Accountants en Adviseurs het SRA-lidmaatschap verkregen. Het kantoor opereert met 22 personeelsleden vanuit Hulst.

Kennis van de regio

Logo De Smet AccountantsDe dienstverlening van De Smet kenmerkt zich door een persoonlijke benadering en zeer goede kennis van de regio. Berthil de Smet AA: "Binnen ons kantoor is alle kennis op het gebied van accountancy, belastingadvies, loonadministratie en bedrijfsadvies aanwezig. Daarnaast hebben wij specialisten in huis betreffende agrarisch advies en grensarbeid Nederland-België."

Kantoor van de Toekomst

De Smet wil er alles aan doen om het ‘Kantoor van de Toekomst’ te worden. Daarbij zal volgens hen SRA-Bureau Vaktechniek een rol spelen met hun specialistische vaktechnische input en vraagbaak. Ook ziet de Smet een meerwaarde in de deelname aan de bijeenkomsten van de IT-kring om zodoende op IT-gebied steeds de juiste keuzes te blijven maken.

Sparren en delen

Ook wil het kantoor graag met andere leden ‘sparren’ om zo van elkaar te leren én zaken te delen. "Met onze kennis en ervaring denken we graag mee om zo te komen tot een gezamenlijk sterk SRA!", aldus De Smet.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren