Thuis in uw branche

Duurzaam kwaliteit leveren

  • Publicatiedatum: 26-3-2018

In de jaren tachtig van de vorige eeuw is SRA ontstaan. Vanuit ondernemerschap, de ambitie om ook als kleinere accountantskantoren – zonder internationale moeder – de rol van vertrouwde financiële stavast en onafhankelijk accountant/fiscalist te vervullen voor mkb-ondernemers en al hun stakeholders.

OverlegDoor kennis te delen en gezamenlijk innovatief op te trekken, zijn kleinere kantoren in staat om ook groot te zijn in het leveren van duurzame kwaliteit.

Het zijn veelal gemengde praktijken werkzaam in het mkb, die lid zijn bij SRA: u biedt een mengelmoes van disciplines aan. Gezamenlijk streven we naar een vereniging van mkb-kantoren die alle kwaliteit op het netvlies hebben staan. Goede kwaliteit geldt vanzelfsprekend voor alle dienstverlening die u biedt: de fiscale praktijk, de samenstelpraktijk en de wettelijke en vrijwillige controlemarkt. Uw kantoor wil daarvoor blijvend investeren in strategie, structuur, cultuur, mensen, middelen en resultaten. En u bent daar transparant over.

Voor het behoud van deze typische mkb-kantoren én in het kader van de rol en functie van de professional in het mkb in de toekomst, zet het SRA-bureau samen met u in op het verbeteren van kwaliteit, het creëren van toegevoegde waarde en – daarmee – het waarborgen van het SRA-kwaliteitsmerk. Van Samen Beter naar Next Level.

Continu verbeteren

Uw kantoor kiest bij uw lidmaatschap bewust voor het continu willen werken aan die kwaliteit. U wilt presteren volgens een bepaald kwaliteitsniveau en werken met een kwaliteitsmanagementsysteem, gericht op de volledige dienstverlening. Dat is voorwaarde voor het SRA-lidmaatschap en wordt getoetst tijdens de ballotage. Na het verkregen lidmaatschap blijft de vaktechnische kwaliteit periodiek getoetst. Zowel de beroepsorganisatie NBA als toezichthouder AFM steunen op de toetsingsresultaten van de onafhankelijke SRA-Reviewcommissie.

Lees verder in de SRAspecial 2018

SRAspecial 2018

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAspecial 2018?

Lees hier de gehele SRAspecial 2018

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren