Thuis in uw branche

'Het is belangrijk om dicht op het vuur te zitten'

Gezien alle actuele ontwikkelingen in de zorg

  • Publicatiedatum: 18-7-2019

Sinds maart van dit jaar zit Gerald Kuipers RA, registeraccountant en directeur bij Accountants voor de Gezondheidszorg (AGZ), namens SRA in Coziek. Kuipers nam de plaats in van Paul Mulder (Zirkzee Groep).

Gerald KuipersIn januari 2013 begon Kuipers bij AGZ. Een SRA-kantoor met een samenstel- en controlepraktijk die zich volledig heeft gespecialiseerd in de zorg. Dit niet-OOBkantoor bedient eerstelijnszorginstellingen zoals onder andere fysiotherapeuten, huisartsen en apothekers. Maar ook tweedelijns - instellingen zoals gezondheidscentra, GGZinstellingen, verpleeg- en verzorgingshuizen en medisch specialistische bedrijven behoren tot de klantenkring.

Toegevoegde waarde

Kuipers heeft eerder bij KPMG Accountants gewerkt, daar had hij ook een zorgportefeuille. Hij bediende klanten in de zieken huiszorg, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg en zelfstandig behandelcentra, maar ook zorg kantoren en zorgverzekeraars. “Het was mooi om aan de ene kant klanten te bedienen die ervoor zorgen dat het geld op juiste plek belandt en de andere kant klanten te hebben die de zorg financieren. Deze twee werelden begrepen elkaar soms slecht, ik kon als accountant echt van toegevoegde waarde
zijn.”

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur juni 2019

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur