Thuis in uw branche

Meld u aan voor het SRA-platform 'De toegevoegde waarde van de samenstelpraktijk'

Nieuw elan in de samenstelpraktijk

  • Publicatiedatum: 26-5-2016

Op initiatief van de Commissie Vaktechniek organiseert SRA op 21 september 2016 een klankbordbijeenkomst over de toegevoegde waarde van de samenstelpraktijk binnen het accountantskantoor.

De doelstelling van dit platform is met SRA-kantoren een gezamenlijk beeld te vormen van de ‘nieuwe, toekomstbestendige samenstelpraktijk’. Wat is het onderscheidend vermogen van de samenstelpraktijk van de accountant ten opzichte van de dienstverlening van de administratiekantoren? Waar liggen de kansen voor de accountant in de samenstelpraktijk? Hierbij gaat het ongetwijfeld niet om één scenario of oplossing. Daarnaast zal in het platform worden bepaald welke ondersteuning hiervoor (vanuit SRA) nodig is.

Het overleg staat open voor accountants van SRA-kantoren die een visie hebben ontwikkeld over de toegevoegde waarde van de accountant in de samenstelpraktijk en die bereid zijn kennis en ideeën te delen. Wij streven naar een evenwichtige samenstelling van het platform (onder andere op basis van kantoorgrootte) met maximaal 15 deelnemers. Dat betekent dat wij mogelijk niet alle inschrijvingen kunnen honoreren en niet meer dan één deelnemer per kantoor toestaan.

De bijeenkomst vindt plaats op 21 september 2016 van 16.00 uur tot circa 18.30 uur bij SRA, Marconibaan 41 te Nieuwegein. Drs. Ebo Roek RA, voorzitter van de SRA-Commissie Vaktechniek, zal tijdens de bijeenkomst als voorzitter fungeren. Indien gewenst zullen na dit overleg nog één of meer bijeenkomsten gepland worden.


Aanmelden

U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor de bijeenkomst. Geef daarbij svp ook uw naw-gegevens aan.


Contact

Irma Coeymans

Irma Coeymans
E vaktechniek@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren