Thuis in uw branche

SRA-Crisisteam: ''Nog geen verdere uitbreiding annuleringsgebied SRA-bijeenkomsten''

  • Publicatiedatum: 12-3-2020
Coronavirus

Afgelopen dinsdag, 10 maart 2020, heeft SRA een aantal besluiten genomen en kenbaar gemaakt om verspreiding van het coronavirus te beperken. Deze maatregelen zijn met name gericht op het verzetten en/of annuleren van SRA-bijeenkomsten in Noord-Brabant en Limburg. Het betreft hier 14 bijeenkomsten die in de periode t/m 3 april op de planning stonden. Eén andere bijeenkomst wordt verzet omdat de docent uit Zuid-Nederland komt.

Op dit besluit is overwegend positief gereageerd waarbij een – nog beperkt - aantal SRA-leden heeft gevraagd of de maatregelen inmiddels niet voor heel Nederland moeten gaan gelden. Het betreft dan tot 3 april in totaal 68 SRA-meetings. Op dit moment, 12 maart 2020, is SRA van mening dat dit nog niet noodzakelijk is.

SRA houdt de berichtgeving en richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Een speciaal intern crisisteam monitort dagelijks de situatie en komt vooralsnog wekelijks bij elkaar om te bepalen of er nieuwe of aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn. Mocht dit het geval zijn, zal SRA direct actie ondernemen en alle betrokkenen – deelnemende SRA-leden, gastsprekers, docenten en locaties - hierover persoonlijk informeren.

Alle actuele informatie staat ook op de speciale SRA-Dossierpagina en wordt gecommuniceerd via de dagelijkse SRA-Nieuwsbrief en sociale media.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren