Thuis in uw branche

TheStudentPool: Na Assurance nu ook studenten inhuren voor de samenstelpraktijk

  • Publicatiedatum: 4-7-2019

Een unieke mogelijkheid om een voorselectie op toekomstig personeel te maken? Via TheStudentPool kunt u nu accountancystudenten scouten en flexibel inhuren om zo uw samenstelpraktijk te ondersteunen.

Wat is TheStudentPool?

Handen schuddenTheStudentPool is een online platform dat in samenwerking met SRA is ontwikkeld en exclusief is voor SRA-leden. Via het platform is het mogelijk door heel Nederland accountancystudenten voor uw samenstelpraktijk in te zetten. Dit gebeurt na een strenge selectie, waarna de studenten ook een SRA-gecertificeerde leermodule volgen. Zo waarborgen TheStudentPool en SRA de kwaliteit binnen uw kantoor.

Assurancestudenten

Eerder is TheStudentPool begonnen met het koppelen van assurancestudenten aan SRA-kantoren. Ook deze studenten hebben uiteraard een SRA-gecertificeerde leermodule gevolgd. Inmiddels werken er al meerdere assurancestudenten via TheStudentPool voor onze kantoren, waaronder Dubois & Co. Registeraccountants.

Opleiding

De studenten die via TheStudentPool bij u komen werken, volgen een hbo- of wo-opleiding en hebben in ieder geval met succes het eerste jaar van hun opleiding doorlopen. Daarnaast volgen ze nog een praktische leermodule op basis van standaard 4410 en zijn dus klaar om uw kantoor te ondersteunen.

Vanaf 1 september 2019 is het ook mogelijk om StudentPoolers in te zetten in uw aangiftepraktijk.

Maak kennis met onze accountancystudenten!