Thuis in uw branche

U hoeft niet te korten op pensioenadvisering!

  • Publicatiedatum: 12-9-2013

SRA brengt graag twee online adviesproducten onder uw aandacht, die u in staat stellen om mogelijk toch iets voor uw klanten te kunnen betekenen, zonder dat u hiervoor vergunningplichtig bent.


Collectief Pensioen Kiezer

Het eerste product is Collectief Pensioen Kiezer, dat erop gericht is om kleinere mkb-bedrijven (tot ca. 20 medewerkers) te helpen bij het maken van een keuze voor een collectieve pensioenregeling. Het product kan ingezet worden voor nieuwe regelingen, maar ook bij een aflopende pensioenregeling. Voor een eenmalige vergoeding van € 500 ontvangt uw klant een advies over het beste type oudedagsvoorziening voor zijn werknemers en voorziet Collectief Pensioen Kiezer hem van maximaal drie passende offertes van gerenommeerde pensioenverzekeraars.


Pensioennavigator DGA Advies

Voor pensioenadvies aan de dga kunt u kijken naar het product Pensioennavigator DGA Advies. Via een online vragenlijst worden de pensioendoelstellingen en de wensen van de dga in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt een pensioenregeling samengesteld en wordt een advies uitgebracht over wie de pensioenuitvoerder moet worden (eigen beheer, extern eigen beheer of verzekeraar, dan wel een combinatie van uitvoerders). De betaalbaarheid van de voorgestelde regeling wordt getoetst aan de hand van de jaarrekeningen van de laatste drie jaar die in het online platform kunnen worden ingelezen, alsmede aan de hand van het budget dat de dga heeft opgegeven.

Beide producten voldoen aan de elf pensioenleidraden van de AFM en zijn positief gewaardeerd door het SRA Bureau Vaktechniek (Fiscaal).

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren