Thuis in uw branche

Vier korte animaties over de nieuwe PE!

  • Publicatiedatum: 5-11-2020
Video's PE

Om u, uw medewerkers en collega’s te informeren over de nieuwe PE-regeling staan er vier korte losse animaties voor u klaar. U kunt alle animaties los bekijken of in één aaneengesloten versie.

  1. Van kwalitatief naar kwantitatief, wat betekent de nieuwe PE-regeling
  2. De nieuwe PE voor u als individuele accountant
  3. De nieuwe PE-regeling voor u als accountantskantoor
  4. Wat doet SRA voor u?

Download de animaties

U kunt de filmpjes eenvoudig op uw intranet plaatsen of meenemen in uw interne E-nieuwsbrief. De uitleg hoe u dit doet, vindt u bij iedere animatie.

Ook alles-in-1-animatie

De vier korte animaties zijn ook in 1 complete versie samengevoegd. Zo heeft u in nog geen 5 minuten alle informatie tot uw beschikking.

Tip! Start of eindig het vaktechnisch overleg van uw accountants met deze animatie.

Flyers

Naast de animaties staan er ook 2 praktische flyers voor u klaar met daarin de belangrijkste informatie over de nieuwe PE-regeling. Er is een versie voor de individuele accountant en een voor het accountantskantoor. U kunt deze flyers als e-versie verspreiden op uw kantoor, maar u kunt deze ook eenvoudig downloaden, printen en verspreiden.

Tip! Eindejaars- of beoordelingsgesprekken ingepland? Mail of stuur de flyer voorafgaand aan dit gesprek. Een mooie start om over de persoonlijke ontwikkeling voor het komend jaar te beginnen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren