Thuis in uw branche

Vroegsignalering bij faillissement? Kom naar Early Status

  • Publicatiedatum: 24-11-2022
Bijeenkomst

Komt u ook naar het Early Status-event bij de Hogeschool Rotterdam op donderdag 1 december? U krijgt de eerste uitkomsten van een onderzoek naar vroegsignalering bij faillissement: hoe kunnen mkb-bedrijven worden gestimuleerd om in een vroeg stadium hun strategische koers te wijzigen om te voorkomen dat zij in zwaar weer belanden? 

Netwerkevenement studenten

Onder meer Hans Biesheuvel en Jörgen Raymann betreden het podium, met aansluitend een netwerkevenement met studenten. Misschien ontmoet u hier uw toekomstige medewerker of stagiair? SRA is een van de consortiumpartners van dit meerjarige onderzoeksproject, samen met SRA-accountantskantoren Steens & partners, Ruitenburg, Visser & Visser en andere mkb-adviseurs. Meld u kosteloos aan.

Early Status: wat levert het op?

Tijdens dit meerjarige onderzoeksproject ontwikkelen we een praktisch instrumentarium dat u kunt gebruiken om strategische problemen vroegtijdig te signaleren en alle betrokkenen aan te zetten tot ingrijpen. De definitieve resultaten worden eind 2023 verwacht. In deze onzekere tijden voor ondernemers is het belangrijker dan ooit om scherp aan de wind te varen en waarschuwingstekens vroegtijdig te signaleren om een eventueel faillissement te voorkomen. Bij het evenement op 1 december lichten we alvast een tipje van de sluier op; doe er uw voordeel mee. Meer weten over het onderzoeksproject en de deelnemende partners? Bekijk de informatie op de website van de Hogeschool Rotterdam.