Thuis in uw branche

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan inloggegevens voor het ledendeel van de SRA-website?

Als u nog niet in het bezit bent van inloggegevens voor het ledendeel van de SRA-website én u bent medewerker van één van de bij SRA aangesloten accountantskantoren, vul dan uw gegevens in bij 'Registreren'. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan uw inloggegevens.

Als u wel in het bezit bent van inloggegevens, maar u bent uw wachtwoord vergeten, ga dan naar 'Wachtwoord vergeten'. U ontvangt dan per direct een nieuw wachtwoord.

Hoe krijg ik toegang tot 'Mijn Leeromgeving' van SRA?

U dient hiervoor ingelogd te zijn op het ledendeel van de SRA-website. Nadat u bent ingelogd klikt u vervolgens rechtsboven op de homepage van SRA.nl in het servicemenu op de link 'Mijn Leeromgeving'.

Als u als niet-lid toegang wil tot de Leeromgeving van SRA, ga dan naar 'Registreren' en vul uw gegevens in. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan uw inloggegevens.

Hoe meld ik mij aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van SRA?

U kunt hiervoor een e-mail sturen aan info@sranieuwsbrief.nl o.v.v. 'Aanmelding SRA-Nieuwsbrief'. Bekijk meer informatie over de SRA-Nieuwsbrief. De dagelijkse SRA-Nieuwsbrief is exclusief voor SRA-leden.

Hoe meld ik mij aan voor de gratis vaktechnische nieuwsbrief van SRA?

De vaktechnische nieuwsbrief wordt circa elke 7 weken verstuurd. Ontvangen of uitproberen? Stuur dan een e-mail aan info@sranieuwsbrief.nl o.v.v. 'Aanmelding SRA-Nieuwsbrief Vaktechniek'. De SRA vaktechnische nieuwsbrief is exclusief voor SRA-leden.

Contact

Staat uw vraag er niet bij of wenst u andere informatie? Neem dan contact met ons. We helpen u graag!

T 030 656 60 60
E info@sra.nl