Sla menu over
Thuis in uw branche

Marketingtools

SRA-sectorrapport Detailhandel

Met deze marketingtools informeert u uw klanten over het nieuwe SRA-sectorrapport Detailhandel.

  1. SRA-sectorrapport Detailhandel
  2. Mailingtekst sectorrapport Detailhandel voor (potentiële) klanten
  3. Algemene tekst voor uw website
  4. Tekst voor sociale media
  5. Logo's Detailhandel en Branches in Zicht
  6. Persberichten sectorrapporten
  7. Grafiek omzet en winst Detailhandel

1. Het SRA-sectorrapport Detailhandel


2. Mailingtekst sectorrapport Detailhandel voor (potentiële) klanten

Onderwerpregel sectorrapport Detailhandel: Nieuw SRA-sectorrapport Detailhandel: 'Veel volumedruk en stoppers en faillissementen in de detailhandel'

Beste …….

'Veel volumedruk en stoppers en faillissementen in de detailhandel'

Hoe staat het met de detailhandelbranche? Hoe ontwikkelt de branche zich de komende tijd qua omzet en winst? Wat zijn de uitdagingen voor de horeca op het gebied van verduurzaming, digitalisering, arbeidsmarkt en financiering? Specialisten geven hun visies op de ontwikkelingen en bespreken kansen. Die leest u terug in het nieuwe SRA-sectorrapport Detailhandel.

Het sectorrapport Detailhandel vertaalt de harde cijfers uit de benchmarkdatabase van Branche in Zicht (BiZ) naar trends en ontwikkelingen voor 2024. Deze benchmarkdatabase bevat 400.000 jaarrekeningen van mkb-ondernemingen en is uniek. De data zijn verrijkt met branchespecifieke analyses en kpi’s. BiZ helpt u beter te kunnen ondernemen. 

Neem voor meer informatie over het sectorrapport of de benchmarkdatabase BiZ contact met ons op. 

Met vriendelijke groet,

<Naam kantoor>


3. Algemene tekst voor uw website

Inspelen op nieuwe ontwikkelingen en weten hoe u presteert in vergelijking met uw concurrent?

Ons kantoor neemt deel aan SRA-Branche in Zicht. Een landelijk benchmarkplatform met 400.000 jaarrekeningen waarmee wij u van actuele branche-informatie kunnen voorzien.

Wij gaan zelfs nog een stapje verder! Wij kunnen voor u in kaart brengen hoe uw presteert ten opzichte van de concurrent in uw regio.

Bekijk het nieuwe SRA-sectorrapport Detailhandel om te zien hoe uw branche ervoor staat en wat de ontwikkelingen en kansen zijn. Neem voor een benchmarkrapport voor uw eigen bedrijf contact met ons op.


4. Tekst voor sociale media

Gebruik uw social media voor het verspreiden van de nieuwe sectorrapporten Horeca en Detailhandel. Maak gebruik van een van de voorbeeldteksten voor LinkedIn of maak een eigen tekst. 

Hoe spelen ondernemers in de detailhandel in op nieuwe ontwikkelingen? Wat zijn de vooruitzichten en nieuwe bedrijfsmodellen? Ons nieuwe SRA-sectorrapport Detailhandel staat voor onze klanten klaar. Heeft u vragen, bel ons.

Nieuwe bedrijfsmodellen in de detailhandel bieden kansen. En hoe neemt u uw medewerkers hierin mee? Lees het in ons nieuwe SRA-sectorrapport Detailhandel met unieke cijfers uit de SRA-benchmarkdatabase.

5. Logo's Detailhandel en Branches in Zicht

Klik op onderstaande logo's om deze te downloaden.

Icoon Detailhandel  

SRA Branche in Zicht

SRA Branche in Zicht


6. Persbericht SRA-sectorrapport Detailhandel


7. Grafiek omzet en winst Detailhandel