Sla menu over
Thuis in uw branche

Wie zijn onze coaches?

IrmaIrma Coeymans, Coach & Adviseur Cultuur & gedrag linkedin

Als adviseur ondersteunt Irma de SRA-kantoren bij de ontwikkeling van hun kwaliteitsgerichte cultuur. Aan de hand van op maat gemaakte cultuurprogramma's en trainingen helpt zij de leden hun organisatiecultuur naar een hoger plan te brengen. Coaching is één van de interventies die daarbij wordt toegepast.

Als persoonlijk coach richt Irma zich op een verscheidenheid aan thema's, waaronder belemmerende overtuigingen, persoonlijke effectiviteit, faalangst, perfectionisme, stresspreventie en burn-out.

Ze is sinds 2013 werkzaam bij SRA en heeft daardoor ruime kennis van de accountancybranche. Naast haar baan als adviseur bij SRA werkt ze ook als zelfstandig coach.

HidayetHidayet Bahadin, coach, trainer en opleidingsadviseur linkedin

Hidayet heeft veel ervaring in het trainen en coachen van accountants en financials, zowel de MKB-accountant als binnen de Big4. De trainingen die hij verzorgt gaan veelal over sociale vaardigheden, zoals adviesvaardigheden maar ook leiderschapsvaardigheden, sales, persoonlijke effectiviteit en impact. Naast het trainen coacht hij mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei.

Contact

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met het Team Cultuur van SRA:

Team Cultuur van SRA

T 030 656 60 60
E cultuur@sra.nl