Sla menu over
Thuis in uw branche

IT Audit diensten en tools

IT Risk Control is een onafhankelijke aanbieder van IT auditdiensten en -tools. Als partner van SRA is IT Risk Control dé partij om ook uw kantoor te ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken. Met slimme  producten en diensten afgestemd op de specifieke behoefte van de MKB controlepraktijk. Een aantal voorbeelden op een rij.

IT Audit Essentials

IT Audit Essentials is een online assessment (een ‘must have’) om snel en tegen lage kosten inzicht te krijgen in de IT General Controls bij uw klanten. Assessments worden actueel aangepast aan wet- en regelgeving en nieuwe(re) risico’s. Zo is in het assessment ook voorzien in checks inzake de AVG en de cyber security check van het NBA.

Drie simpele stappen:

IT-Risk Control

Data analyse / Easy2Analyse

Data analyse vergroot de efficiency van de controle en nog belangrijker, het verhoogt de kwaliteit van de controle en de dienstverlening aan uw klanten. Easy2Analyse is een kosteneffectieve tool voor data-analyse.

Samenwerking tussen auditors en ontwikkelaars in combinatie met de ervaringen vanuit de praktijk zorgen dat de functionaliteit van Easy2Analyse aansluit op de behoeften. Dus makkelijk waar het makkelijk kan door middel van ‘voorgebakken’ analyses en mogelijkheden voor verdiepende analyse waar dat nodig is.

IT Audit ondersteuning bij de interim- en jaarrekeningcontrole

IT Risk Control biedt ook ondersteuning bij de jaarlijkse jaarrekeningcontrole en het uitvoeren van systeemaudits. Als IT-auditpartner neemt IT Risk Control het initiatief in het realiseren van een weloverwogen aanpak en plan om IT-audit doelmatig en doeltreffend te integreren in uw controlestrategie en uitvoering.

CyberManager

Voldoen aan de 10 beveiligingsprincipes van de AFM en/of ISO27001? De CyberManager helpt bij het stapsgewijs opzetten, beheren en sturen van een managementsysteem voor privacy en informatiebeveiliging en biedt een geïntegreerd risicomanagementsysteem.

Met de CyberManager bieden we een met SRA afgestemde content waarbij wij kunnen helpen om zaken praktisch, concreet en doelgericht te regelen, zonder dat u daarbij het wiel opnieuw moet uitvinden.