Thuis in uw branche
Contact / Reacties Uw eigen visie, suggesties, wensen of aanbevelingen zijn van harte welkom! Geef uw reactie

Tromgeroffel!

  • Auteur: Paul Dinkgreve
  • Publicatiedatum: 5-5-2017

Vandaag nodig ik u uit om eens een verder kijkje te nemen op deze site. En dan name op het nieuwe onderdeel Belangenbehartiging. Daar zijn we best wel trots op. Hier treft u gekaderd alle informatie aan die verband heeft met de belangenbehartiging van SRA.

Nieuws. Standpunten. Dossiers. Als u wilt weten of en wat voor mening SRA heeft over de onderwerpen die voor u als professional (accountant en fiscalist) van belang zijn, dan kunt u dat hier terugvinden. Ook de consultaties die voor onze beroepsuitoefening of voor onze klanten van belang zijn, treft u hier aan.

Interactie

Onze reacties willen we uiteraard met uw hulp en vanuit voortschrijdend inzicht aanpassen. Want als uw belangenbehartiger worden we graag gevoed met uw input en praktijkervaringen. Daarom zullen we op termijn polletjes organiseren en een directe reactiemogelijkheid toevoegen.

En dat geldt ook voor dit dagboek! Weet u dat u daarop kunt reageren? Links onder het menu leest u hoe u dit kunt doen. Nu nog wat omslachtig wellicht. Maar vanwege de soft launch kunt u dat op termijn rechtstreeks onder elk item gaan doen. Ik ben benieuwd! 

 

Terug naar de overzichtspagina >>