Thuis in uw branche

Online Intermediairdagen toegankelijk voor alle salarisprofessionals

  • Publicatiedatum: 17-9-2019

Ook salarisprofessionals zónder beconnummer kunnen op 17 en 18 december 2019 deelnemen aan de Online Intermediairdagen Belastingdienst. Hiermee wordt het ook voor deze doelgroep mogelijk om deel te kunnen nemen aan de dagen en zo tijdig voorbereid zijn op de belangrijkste veranderingen in belastingjaar 2020.

Deelnemen?

Salarisprofessionals kunnen in 2019 de Online Intermediairdagen vanuit huis of vanaf kantoor volgen, op dinsdag 17 of woensdag 18 december tussen 8.00 en 18.00 uur, op een tijdstip dat het beste schikt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deelnemen gebeurt in twee stappen. Door het ontbreken van een beconnummer is voor de volgende werkwijze gekozen:

  1. U registreert zich op Forum Salaris van Belastingdienst. Het adres is www.fsa.pleio.nl. Het forum is een online ontmoetingsplek voor salarisprofessionals, met praktijkvragen, handreikingen en fiscaal nieuws. In het persoonlijke profiel rechtsboven op de pagina vindt u bij ‘profiel’ het veld FSA ID. Dit is een code van maximaal 8 cijfers.
  2. Op de website mijnintermediairdagen.nl registreert u zich vervolgens met deze code voor één van de dagen. Dit kan vanaf dinsdag 8 oktober. Salarisprofessionals kunnen zich alleen voor de online dagen registreren.

Vragen volgen en vragen stellen

Op het Forum Salaris vindt u vanaf 17 december in de menubalk ook de toegang tot de Community Intermediairdagen. Op deze plek kunt u vragen stellen over de presentaties van de kennissessies en aan de standhouders van de informatiemarkt. Als u inlogt kunt u ook zelf vragen stellen en reageren. Antwoorden zijn informatief en onder voorbehoud van behandeling van de parlementaire behandeling in de Kamer. De vragen en antwoorden kunt u ook na afloop via Forum Salaris blijven raadplegen.

PE-punten

De Intermediairdagen kennen een uitgebreid programma. Verschillende koepelorganisaties kennen PE-punten toe voor het volgen van de sessies die relevant zijn voor de salarisprofessional.