Thuis in uw branche

Pilot referaat succesvol afgerond

  • Publicatiedatum: 22-12-2016

De pilot referaat van de trainees van het SRA-stagebureau is afgerond. Dinsdag 20 december is de pilot met de deelnemers en begeleiders geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje.

De pilot is overall als positief geëvalueerd. Vooral de discussies en de bijzondere groepsdynamiek werden als zeer leerzaam ervaren. Met de op- en aanmerkingen gaat het SRA-stagebureau aan de slag voor het volgende referaat.

Wat is het referaat?

In het laatste jaar van de praktijkopleiding houden trainees een referaat of schrijven een afstudeerscriptie. Vanaf 1 januari 2018 is het alleen nog mogelijk om een referaat te houden. In een schriftelijk stuk beschrijf je de opdracht die je hebt behandelt en het dilemma of dilemma’s die je daarbij bent tegengekomen. Vervolgens plaats je de dilemma’s in een maatschappelijke context. In een referaatgroep bediscussieer je aan de hand van stellingen met je mede trainees over de maatschappelijke dilemma’s waar je voor hebt gestaan.

Bij de afronding van het referaat hebben de deelnemers een certificaat uitgereikt gekregen en een mooie bos bloemen. Het SRA-stagebureau bedankt de begeleiders van de pilot!

  • Meer informatie over het referaat

Evaluatiebijeenkomst referaat


Contact

Neem voor meer info, vragen en/of opmerkingen over het SRA-Stagebureau contact op met:

Helen Stoelwinder 

Helen Stoelwinder
E hstoelwinder@sra.nl
T (030) 656 60 60

 

Ruth Troostheide-Van der Valk 

Ruth Troostheide-Van der Valk
E rtroostheide@sra.nl
T (030) 656 60 60