Thuis in uw branche

SRA ondersteunt Digitaal manifest

  • Publicatiedatum: 17-1-2017

Op 17 november jl. heeft een brede coalitie van bedrijven, kennisinstellingen, NGO’s en overheden een ‘digitaal manifest’ uitgebracht: vijf punten die een volgend Kabinet ten minste moet realiseren om in Nederland de vruchten van digitalisering te kunnen plukken. Ook het SRA-bestuur heeft haar steun uitgesproken voor het Digitaal Manifest.

Als vereniging van 370 accountantskantoren, die 55% van het Nederlandse mkb begeleiden, zitten wij zelf immers in een intensief proces van digitalisering en elektronische oplossingen in het kader van betrouwbare informatiestromen. In dat proces trekken wij de ondernemers in ons kielzog mee. Het ontsluiten met grote databases met financiële informatie is een van onze speerpunten.

Ook op het terrein van betere financieringsmogelijkheden voor het mkb, ondersteunen wij actief het genereren van adequate informatie en daarmee toegang tot alle financieringsmogelijkheden.

Wij denken dat onze ondersteuning noodzakelijk is om het doel van het Digitaal Manifest te kunnen bereiken.

Meer lezen over belangenbehartiging?

Op sra.nl bent u heel snel bijgepraat over wat het SRA-bestuur doet op het gebied van public affairs. Dagboek van de SRA-lobby schetst de activiteiten en belevenissen van het SRA-bestuur op lobbygebied. Een greep van veel wat zij meemaken, alles wat opvalt. Soms met inhoudelijke of vaktechnische insteek. Standpunten. Vanzelfsprekend op persoonlijke titel. Een inkijk in de wondere wereld van public affairs met mogelijkheid om uw eigen visie, suggesties, wensen of aanbevelingen toe te voegen.