SRA.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren
Logo SRA Thuis in uw branche

Stagebureau

Alles over de praktijkopleidingen en het Stagebureau

Welkom bij het SRA-Stagebureau. Het Stagebureau van SRA is één van de grootste stagebureaus van Nederland! Wij zijn formeel erkend door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Alle RA- en AA-trainees die werkzaam zijn bij SRA-kantoren, kunnen gebruikmaken van ons stagebureau.

Voorlichtingsbijeenkomst voor Praktijkbegeleiders

Dit jaar organiseert het SRA-Stagebureau weer een voorlichtingsbijeenkomst voor alle Praktijkbegeleiders. Vanwege de vele wijzigingen is het van groot belang om deze bijeenkomst bij te wonen. Lees verder >>

Voorlichtingsbijeenkomst voor RA en AA trainees

De heer Arjen Bonestroo van de NBA geeft informatie over de inhoud van de nieuwe praktijkopleidingen. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn; de nieuwe varianten (Assurance en MKB) en de overgangsregeling. Lees verder >>


Wijzigingen praktijkopleidingen 2016

Lees wat de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen zijn wat betreft de Praktijkopleidingen.
Lees verder >>


Praktijkopleiding RA

Alle informatie en benodigde documenten voor de praktijkopleiding RA, waaronder informatie over aanmelden, het gelijkstellingsverzoek en controlewerkzaamheden.
Lees verder >>


Praktijkopleiding AA

Alle informatie en benodigde documenten voor de praktijkopleiding AA, waaronder informatie over de toelatingseisen tot de praktijkopleiding, de Elektronische Leeromgeving en het Persoonlijk Ontwikkelingsplan.
Lees verder >>


Praktijkscriptiebegeleiding

In het derde stagejaar kun je je aanmelden voor scriptiebegeleiding. Vind hier onder andere informatie over aanmelden, scriptieonderwerpen en de kosten voor begeleiding.
Lees verder >>


Organisatie Stagebureau

Informatie over de taken en bevoegdheden van het stagebureau, de kosten om aan de praktijkopleiding deel te nemen en hoe de klachtenprocedure werkt.
Lees verder >>
 


Contact

 Linda van Dijk

Linda van Dijk
lvandijk@sra.nl
T (030) 656 60 60

 Helen Stoelwinder

Helen Stoelwinder
hstoelwinder@sra.nl
T (030) 656 60 60

RA en AA Beoordelaars gezocht

Wij zijn op zoek naar RA en AA beoordelaars die trainees willen begeleiden. Iets voor u?

Lees verder
Competentieprofiel

Omdat de rol van begeleiders cruciaal is in het opleidingstraject van de accountancy-trainee, moeten zij voldoen aan een competentieprofiel.

Meer informatie