Sla menu over
Thuis in uw branche

Investeer uw kennis en ervaring in de nieuwe generatie

Word beoordelaar van de Praktijkopleiding MKB of Assurance

Het SRA Stagebureau zorgt ervoor dat accountants in spe de praktijkopleiding met succes doorlopen en uiteindelijk de titel kunnen behalen. De trainee levert hiervoor onder meer stukken aan die worden beoordeeld door beoordelaars die lid zijn van SRA-Stagebureau.

Beoordelaar aanmelden

Voor de beoordeling van die stukken zijn wij op zoek naar u! Een ervaren accountant die de vakkennis wil delen en een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van trainees wil leveren.

Wat wordt er van u verwacht?

Als MKB- of Assurance-beoordelaar fungeert u als poortwachter. U bent procedure-, proces- en kwaliteitsbewaker. U beoordeelt de trainee en de praktijkbegeleider en stuurt tijdens de opleiding bij waar nodig. Kortom, u deelt uw kennis en jarenlange ervaring en draagt bij aan de continue verbetering in de accountancy.

Wat brengt het u?

U heeft in overleg ongeveer 20 trainees onder uw hoede. Per half jaar ontvangt u een vergoeding van € 175,- (excl. btw) per trainee. Maar naast deze financiële vergoeding levert het u meer op. U bent als beoordelaar bezig met de opleiding van de nieuwe generatie accountants. Dat is belangrijk voor de toekomst van uw bedrijf en de accountancybranche in zijn totaliteit. U zult merken dat u daar ook energie van krijgt.

Belangstelling? Meld u dan hier aan

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Meld u zich dan hier aan.

Aanmelden als beoordelaar

Contact

Neem gerust ook telefonisch contact op met het SRA-Stagebureau wanneer u vragen heeft:

Team Stagebureau

E stagebureau@sra.nl
T 030 656 60 60