Thuis in uw branche

Online Campagne: Jouw wereldbaan dichtbij!

De arbeidsmarktcampagne voor studenten en starters

Vanaf september 2021 is SRA gestart met de campagne 'Jouw wereldbaan dichtbij' en is daarmee de opvolger van 'Go Explore'.

Waar de campagne 'Go Explore' vooral inging op de kracht van een SRA-kantoor, zoals een gezonde balans tussen werk en privé en goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, gaat de nieuwe campagne een stap verder.

Arbeidsmarktcampagne

Met elkaar in contact brengen

Wij vinden het belangrijk om SRA en zijn leden te profileren bij hogescholen en studieverenigingen om zo SRA-kantoren en studenten met elkaar in contact te brengen. Vanaf 2002 organiseren wij al verschillende activiteiten voor studenten en SRA-kantoren in samenwerking met hogescholen en studieverenigingen.

We willen SRA en onze leden blijven promoten bij toekomstige medewerkers, maar met een andere boodschap en campagne. De kracht van een SRA-kantoor blijft belangrijk om te communiceren, we zullen altijd de voordelen blijven benoemen, zoals het afwisselende werk, de informele sfeer, zekerheid, het dichtbij de opdrachtgevers staan, doorgroeimogelijkheden, vaktechnische ondersteuning en het SRA-Kwaliteitskeurmerk.

Je werkt bij SRA als je houdt van de dynamiek van het mkb, je wilt zien wat je professionele impact is en je lokale betrokkenheid belangrijk vindt.

Lokaal en duurzaam

Met de nieuwe campagne ‘Jouw wereldbaan dichtbij’ gaan we een stap verder en gaan we in op belangrijke thema’s uit de maatschappij: lokaal en duurzaamheid. Thema’s die jongere generaties erg belangrijk vinden. Daarnaast willen we ons niet alleen richten op studenten, maar de campagne ook uitbreiden naar starters en young profs.

De campagne wordt niet ingezet om concreet vacatures in te vullen, maar om de voordelen van het werken bij een SRA-kantoor onder de aandacht te brengen. Met onder andere vlogs, sociale media en (nieuws)artikelen laten we kantoren, accountants, professionals, stagiaires, klanten, etc. aan het woord en laten we zien hoe het is om te werken bij een SRA-kantoor. Hoe ervaren bijvoorbeeld (young) professionals het werken binnen het kantoor? Welke doorgroeimogelijkheden zijn er? We willen vooral ook de sfeer en de beleving van het werken bij een SRA-kantoor weergeven.

Naar www.jouwwereldbaandichtbij.nl

Samen met onze leden

De kracht van onze activiteiten is dat we deze samen met onze leden uit de regio organiseren. Dat hebben we altijd gedaan en blijven we ook doen. Het selecteren en uitnodigen van kantoren voor die activiteiten kan soms een lastig proces zijn. We proberen hierin altijd te rouleren. Vanwege de grote vraag en krappe beschikbaarheid kan het zijn dat we sommige kantoren teleur moeten stellen. We vinden dit erg vervelend en proberen dit op te vangen door op elk event onze kantoorvinder onder de aandacht te brengen en als voorbeeld kantoren te laten zien die niet bij de activiteit aanwezig zijn. Is uw profiel al helemaal compleet? Via dit formulier kunt u aanvullende gegevens uploaden. Onze kantoorvinder staat ook centraal in onze online en social media-campagne. 

Contact

Claudia Bergkamp 

Claudia Bergkamp
Projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie
E cbergkamp@sra.nl
T 030 656 60 60