Financieringstafels

Enige tijd geleden tekende Paul Dinkgreve namens SRA een convenant met het ministerie van EZK, de NVB en Stichting MKB Financiering, voor de verbetering van het financieringsklimaat voor het mkb. De Financieringstafels zijn hiervan het belangrijkste resultaat, waarbij start ups en scale ups met serieuze (groei)potenties geholpen worden met het verkrijgen van het benodigde kapitaal.

Financieringstafels
Van links naar rechts: Mona Keijzer (staatssecretaris EZK), Chris Buijink (voorzitter NVB), Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland), Ronald Kleverlaan (voorzitter stichting MKB Financiering) en Paul Dinkgreve (bestuurslid SRA).

U draagt de business case van de ondernemer voor, en bereidt de pitch gezamenlijk voor. De partners - regionale ontwikkelingsmaatschappijen, de grootbanken, RVO en netwerkpartners - beoordelen gezamenlijk de casus en reiken een oplossing aan.

Aanmelden regio Brabant

AgriFood Capital, Midpoint Brabant en Rewin hebben informatie beschikbaar gesteld over de tafels in de regio Brabant. U kunt zich hier rechtstreeks aanmelden.

Meer informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de Financieringstafels in de rest van het land, neem contact op met Leonie Derksen:

Leonie Derksen

Leonie Derksen 
Kennismanager SRA
T 030 656 6060
E lderksen@sra.nl

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren