Thuis in uw branche

Business Engels voor financials

Verfijn uw zakelijk Engels als financieel professional

Financials krijgen steeds vaker te maken met Engelstalige klanten of prospects. Laat de Engelse taal geen barrière zijn voor zakelijk succes en vergroot uw impact in het zakendoen!

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 995,00
Prijs niet-leden: € 1095,00
Groepsgrootte: 8
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 12
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Controleleider, Teamleider/Relatiebeheerder, Zelfstandig assistent-accountant
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

  • Beter te communiceren in zakelijk Engels.

Uw docent

Inge Dijkstra

Inge Dijkstra is taaltrainer in zakelijk Engels.

.

Inhoud

Financials krijgen steeds vaker te maken met Engelstalige klanten of prospects. Laat de Engelse taal geen barrière zijn voor zakelijk succes en vergroot uw impact in het zakendoen!

Internationalisering neemt de laatste jaren steeds meer toe. Enerzijds bij uw klanten en anderzijds ook bij de kantoren zelf. Voor accountants en fiscalisten die werken met internationale klanten is een zakelijke beheersing van de Engelse taal van essentieel belang. Het zal u helpen in uw gesprekken, vergaderingen, presentaties, onderhandelingen, zakelijke e-mails en rapportages.

Deze tweedaagse training is speciaal ontworpen om uw Engelse taalvaardigheid in financiële contexten te versterken. Hoe kunt u uw boodschap duidelijk overbrengen? Welke Engelse financiële terminologie is essentieel voor uw vakgebied? Hoe kunt u effectiever rapporteren in het Engels? Hoe geeft u professionele presentaties? Schrijf u nu in en breng uw zakelijke klantcommunicatie naar een hoger niveau.

  • Schrijven van correcte e-mails: stijlen, taalkundige valkuilen
  • Vergaderen: voorzitten, informeren en discussiëren
  • Rapporteren: structuur, taalgebruik en conclusies formuleren
  • Professionele presentaties geven
  • Uw mening duidelijk en correct verwoorden
  • Praktijkoefeningen

De training is gericht op financiële professionals die de basis van zakelijk Engels kennen, maar deze niet dagelijks toepassen.

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Vrijdag 1 november 2024 van 09:30 uur tot 17:00 uur
Vrijdag 8 november 2024 van 09:30 uur tot 17:00 uur
Beschikbaar
Locatie: SRA in Utrecht /routebeschrijving
Cursuscode: EOCU38585