Thuis in uw branche

DISC-Advies bij persoonlijke ontwikkeling van medewerkers

Een medewerker kan pas gericht werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling als hij/zij weet hoe die functioneert en wat zijn ontwikkelpunten zijn richting de toekomst. Naar aanleiding van een DISC-assessment kan een medewerker nog gerichter een persoonlijk ontwikkelingsplan schrijven.

Stap 1
De medewerker krijgt per e-mail een uitnodiging om de vragenlijst digitaal in te vullen. Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Stap 2
Op het moment dat de medewerker de vragenlijst heeft ingevuld, sturen wij hem/haar het rapport digitaal toe. Daarna krijgt de medewerker en/of opdrachtgever een telefonisch consult, waarin we delen waar de ontwikkelpunten van de persoon liggen en welke leerinterventies hiervoor nodig zijn.

Kosten
Persoonlijke rapportage:
Advies:
Totaal: 
€ 69,- per persoon
€ 175,- per uur
€ 244,-

Een terugkoppeling of advies kan zowel persoonlijk als telefonisch worden verzorgd. De genoemde prijs is exclusief reistijd maar inclusief voorbereiding.

Inschrijven

Wilt u meer weten over de DISC assessments waarmee wij u kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Hidayet Bahadin, onze DISC expert en trainer:

Hidayet Bahadin

T 030 656 60 60
E hbahadin@sra.nl