Thuis in uw branche

Cursusaanbod Wwft

De herziene Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) is per 25 juli 2018 in werking getreden. Dit betekent onder meer een aanscherping van het cliëntenonderzoek én een verzwaring van de eisen voor het accountantskantoor. Volg ons cursusaanbod op dit gebied en u bent helemaal bij!

Cursusaanbod

De nieuwe Wwft voor accountants

De nieuwe Wwft vraagt meer van u als accountant én het kantoor. Extra aandacht voor bijzondere transactiepatronen, nieuwe technologieën en risicovolle transacties is vereist. Ook zijn de meldgrenzen verlaagd en de bewaarplicht aangescherpt. Van het kantoor wordt daarbij een verplichte interne risicobeoordeling verwacht. Hoe stelt u deze op? En hoe houdt u rekening met de wettelijke ruimte voor invulling op basis van risico's en omvang? 

Bekijk programma / meld u aan

 

E-learning De Wwft in de praktijk (vernieuwd)

Het toepassen van de Wwft blijkt vaak nog lastiger dan gedacht. Moet u wel of niet melden? En waar zitten transacties die écht ongebruikelijk zijn? Tijdens deze E-learning staan de eisen van de vernieuwde Wwft én een juiste uitvoering centraal. Zorg dat u tijdig op de hoogte bent van de nieuwe regels.

  • U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module

Bekijk programma / meld u aan

 

E-learning De Wwft in de praktijk voor assistent accountants

De Herziene Wet ter voorkomen van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) ook voor assistent accountants is extra alertheid geboden! Wanneer moet u wel of niet melden? Hoe moet u melden? Waar zitten de transacties die echt ongebruikelijk zijn? 
  • U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module

Bekijk programma / meld u aan

 

Contact

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact op met onze afdeling Educatie:

E educatie@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren