Thuis in uw branche

E-learning Btw highlights

Ken én herken de grootste btw-risico’s

Wat zijn de 4 meest voorkomende btw uitdagingen? Als u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden in de btw, kunt u voor uw klant veel geld besparen.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 99,00
Prijs niet-leden: € 119,00
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 2
RB Fiscaal 2
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

  • Uw klant te adviseren over de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van de btw.

Uw auteur

mr. drs. Thijs Bijlard RB

mr. drs. Thijs Bijlard RB is BTW-specialist bij Van Oers Accountancy & Advies. Hij heeft als specialist in btw en overdrachtsbelasting ruime ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken op nationaal en internationaal gebied.

.

Inhoud

Wat zijn de 4 meest voorkomende btw uitdagingen? Als u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden in de btw, kunt u voor uw klant veel geld besparen.

Wat zijn de grootste uitdagingen waar u op btw-gebied tegenaan loopt? Hoe zit het ook alweer met het aftrekrecht en de herziening aftrekrecht. Ook de oninbare debiteuren en openstaande crediteuren is een veelvoorkomend probleem.

We besteden uitgebreid aandacht aan het privégebruik van de auto van de zaak. Tot slot gaat deze e-learning in op de gevolgen voor de btw en internationale transacties. Denk daarbij aan transacties binnen de EU maar ook daarbuiten. Zorg dat u op de hoogte bent van de uitzonderingen, beperk de risico’s en bespaar kosten.

  • Aftrekrecht en herziening aftrekrecht
  • Omgaan met oninbare debiteuren en openstaande crediteuren
  • Specifieke regels rondom (privégebruik van) de auto van de zaak
  • De btw en internationale transacties: binnen én buiten de EU

Wilt u meerdere e-learning modules per jaar volgen? Bekijk dan onze aantrekkelijk geprijsde e-learning abonnementen. U heeft al een abonnement vanaf € 295,- per jaar. Of wilt u als kantoor meer e-learning in gaan zetten? Kijk dan naar onze kantorenabonnementen voor de mogelijkheden.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC30440