Thuis in uw branche

Incompany

Afgestemd op uw eigen kantoorpraktijk

Bij SRA staat kwaliteit en aansluiting bij de praktijk centraal! SRA is gericht op het kwaliteitsbeleid van het kantoor en daarbij een strategische partner voor uw kantoor. Van strategisch meedenken, tooling tot en met het implementeren of het afnemen van bijeenkomsten. Wij adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden qua vaktechnische bijeenkomsten en vaardigheidstrainingen. Ontzorgen van kantoren staat hierbij centraal!

Opleidingskosten besparen?

Team Incompany SRA
Bekijk de mogelijkheden

Ondersteuning bij uw opleidingsplan

Wilt u ondersteuning bij het vaststellen van geschikte leeractiviteiten voor uw kantoor en uw medewerkers? Wij adviseren u graag en maken samen met u een analyse van de gekozen leerdoelen en activiteiten. Op basis van deze analyse maken we een opleidingsprogramma passend bij uw kantoor.

Lees verder

E-learning kantorenabonnementen

Kantoor
Bekijk de mogelijkheden

Online kennistoetsen

Om snel inzicht te krijgen in het kennisniveau van medewerkers op verschillende vakgebieden heeft SRA online kennistoetsen ontwikkeld. De deelnemers krijgen een terugkoppeling per deelgebied, zodat zij direct weten op welk gebied de kennis wel of (nog) niet voldoende is. U kunt de kennistoets toespitsen op uw kantoorsituatie:

Ondersteuning bij uw hybride bijeenkomsten

Hybride bijeenkomst
Bekijk het stappenplan

Voordelen incompany

  • Bespaar op uw opleidingskosten
  • Bepaal zelf de inhoud
  • Leg een directe link met uw praktijk
  • Vanaf 7 deelnemers al interessant

Dossier De Nieuwe PE-regeling

Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw PE-model van toepassing voor de accountants van SRA-kantoren. Geen 40 PE-punten meer, maar een portfolio met een beschrijving van de ontwikkeldoelen en de vertaalslag naar leerdoelen en leeractiviteiten. Al uw vragen die bij u leven snijden we aan in het dossier 'De nieuwe PE-regeling'. 

Naar het Dossier

Incompany cursussen in PE-tool MyPE

Stefan Klijn Lucel Lurvink
Lees het interview

Klanttevredenheid 100%

Cedeo erkenning maatwerk SRA Incompany
Lees de reacties van klanten

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren