Thuis in uw branche

Incompany

Afgestemd op uw eigen kantoorpraktijk

Bij SRA staat kwaliteit en aansluiting bij de praktijk centraal! SRA verzorgt dit door u te ondersteunen en ontzorgen door middel van strategisch meedenken en tooling. Wij adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden qua vaktechnische bijeenkomsten en vaardigheidstrainingen. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Maatwerk voor uw kantoor

Al onze opleidingen en cursussen kunnen op maat gemaakt worden, naar de wensen, leerdoelen en werkwijzen binnen uw kantoor. Met fictieve casussen of met eigen vraagstukken. De materie blijft zo heel herkenbaar. Desgewenst kunnen ook andere onderwerpen in het programma worden verwerkt.

Meer informatie

Duurzaamheid: verplicht PE-onderwerp 2023/2024

Duurzaamheid: verplicht PE-onderwerp 2023
Bekijk het cursusaanbod

Exclusief voor Incompany: duurzaamheidscursussen met e-learning

Speciaal voor incompanykantoren is het mogelijk om onze meest ingekochte cursus ook in een blended variant te doen: een combinatie van een e-learning van 2 PE-uren met een klassikale cursus van 6 PE-uren.

Opleidingsverplichting Wwft

Laptop

Volgens Bureau Financieel toezicht voldoen veel organisaties niet aan de periodieke opleidingsverplichting. Hoe maakt u werk van deze opleidingsverplichting, zodat uw kantoor wel voldoet?

Meer informatie, tips en praktijkvoorbeelden

Ondersteuning bij uw opleidingsplan

Wilt u ondersteuning bij het vaststellen van geschikte leeractiviteiten voor uw kantoor en uw medewerkers? Wij adviseren u graag en maken samen met u een analyse van de gekozen leerdoelen en activiteiten. Op basis van deze analyse maken we een opleidingsprogramma passend bij uw kantoor.

Lees verder

E-learning kantorenabonnementen

Kantoor
Bekijk de mogelijkheden

Online kennistoetsen

Om snel inzicht te krijgen in het kennisniveau van medewerkers op verschillende vakgebieden heeft SRA online kennistoetsen ontwikkeld. De deelnemers krijgen een terugkoppeling per deelgebied, zodat zij direct weten op welk gebied de kennis wel of (nog) niet voldoende is. U kunt de kennistoets toespitsen op uw kantoorsituatie:

Development Programma's

Educatie
Bevorder de in- en doorstroom

Klanttevredenheid 100%

Cedeo erkenning maatwerk SRA Incompany
Lees de reacties van klanten