Thuis in uw branche

Incompany

Afgestemd op uw eigen kantoorpraktijk

Bij SRA staat kwaliteit en aansluiting bij de praktijk centraal! SRA verzorgt dit door u te ondersteunen en ontzorgen door middel van strategisch meedenken en tooling. Wij adviseren u graag over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden qua vaktechnische bijeenkomsten en vaardigheidstrainingen.

Duurzaamheid: verplicht PE-onderwerp 2023

Duurzaamheid: verplicht PE-onderwerp 2023
Bekijk het cursusaanbod

Exclusief voor Incompany: duurzaamheidscursussen met e-learning

Speciaal voor incompanykantoren is het mogelijk om onze meest ingekochte cursus ook in een blended variant te doen: een combinatie van een e-learning van 2 PE-uren met een klassikale cursus van 6 PE-uren.

Cursussen op maat voor uw kantoor

Met een incompany cursus bespaart u op uw directe opleidingskosten. Bovendien bepaalt u zelf de inhoud en legt u een directe link met uw praktijk. Vanaf 7 deelnemers is een incompany cursus al interessant!

Bekijk de meest ingekochte cursussen

Ondersteuning bij uw opleidingsplan

Wilt u ondersteuning bij het vaststellen van geschikte leeractiviteiten voor uw kantoor en uw medewerkers? Wij adviseren u graag en maken samen met u een analyse van de gekozen leerdoelen en activiteiten. Op basis van deze analyse maken we een opleidingsprogramma passend bij uw kantoor.

Lees verder

E-learning kantorenabonnementen

Kantoor
Bekijk de mogelijkheden

Opleidingskosten besparen?

Team Incompany
Bekijk de mogelijkheden

Online kennistoetsen

Om snel inzicht te krijgen in het kennisniveau van medewerkers op verschillende vakgebieden heeft SRA online kennistoetsen ontwikkeld. De deelnemers krijgen een terugkoppeling per deelgebied, zodat zij direct weten op welk gebied de kennis wel of (nog) niet voldoende is. U kunt de kennistoets toespitsen op uw kantoorsituatie:

Voordelen incompany

  • Bespaar op uw opleidingskosten
  • Bepaal zelf de inhoud
  • Leg een directe link met uw praktijk
  • Vanaf 7 deelnemers al interessant

Dossier NVPE

Vanaf 1 januari 2021 is het PE-model van toepassing voor de accountants van SRA-kantoren. Geen 40 PE-punten meer, maar een portfolio met een beschrijving van de ontwikkeldoelen en de vertaalslag naar leerdoelen en leeractiviteiten. Al uw vragen die bij u leven snijden we aan in het dossier 'NVPE'. 

Naar het Dossier NVPE

Incompany cursussen in PE-tool MyPE

Stefan Klijn Lucel Lurvink
Lees het interview

Klanttevredenheid 100%

Cedeo erkenning maatwerk SRA Incompany
Lees de reacties van klanten

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren