Thuis in uw branche

SRA Screening Opleidingsbeleid

Voldoet uw verplichte PE-beleid aan de revieweisen?

Quickscan

Heeft uw kantoor het opleidingsbeleid al voldoende ingericht? De verplichte kantoortoetsing vanuit de NVPE én de krapte op de arbeidsmarkt vragen extra aandacht voor de opzet en werking van uw opleidings- en ontwikkelingsbeleid. De NVPE legt (indirect) de PE-verantwoordelijkheid ook neer bij het kantoor.

Het nieuwe procestoezicht toetst of uw kantoor voldoende doet aan het opzetten en uitvoeren van uw PE-beleid. En deze eisen gaan verder dan alleen het opzetten van een jaarlijks opleidingsprogramma. De kwaliteitscyclus moet op verschillende niveaus duidelijk aantoonbaar worden gemaakt!

Ook is voor veel kantoren het behouden, ontwikkelen én binnenhalen van personeel in deze tijd aandachtspunt nummer 1. Een goed werkend opleidingsbeleid helpt om medewerkers te binden en te boeien.  Door deze ontwikkelingen staan opleiden en ontwikkelen dus dubbel in de spotlights!

De SRA Screening Opleidingsbeleid geeft antwoorden

Heeft u het beleid en de processen rondom leren en presteren al goed ingericht? Heeft u dit voldoende onderbouwd? Voldoet het aan de eisen van de toetsing? En in hoeverre draagt het leren écht bij aan de vakbekwaamheid van uw mensen en de kwaliteit van uw kantoor? Met de SRA Screening Opleidingsbeleid krijgt u inzicht in hoeverre uw eigen opleidingsbeleid voldoet aan de eisen van de toetsing én de eisen die vanuit de arbeidsmarkt gesteld worden.

Wilt u met een externe blik weten hoe uw kantoor ervoor staat? En vooral waar ruimte voor ontwikkeling zit om het procestoezicht goed te doorstaan? In een rapportage en adviesgesprek scoren wij uw kantoor op gebieden zoals beleid, processen en uitvoering. Wij delen graag onze kennis en ervaring met uw kantoor. Ook krijgt u direct adviezen aangereikt voor verdere professionalisering! Zet de eerste stap en meld u nu aan.

Werkwijze Screening

De SRA Screening Opleidingsbeleid is ontwikkeld om SRA-kantoren verder te brengen in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers. In 4 stappen werken wij naar een rapportage en adviezen toe die u kunt gebruiken voor verdere professionalisering.

  1. Online intake waarbij o.a. relevante informatie en documentatie worden opgevraagd en besproken;
  2. SRA beoordeelt de aangeboden documentatie en informatie op basis van diverse toetsingselementen en praktijkreferenties;
  3. U ontvangt een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten in een online gesprek. Dit is geen beoordeling, maar heeft een adviserend karakter;
  4. Ook krijgt u een kantoorspecifiek advies met belangrijkste aandachts- en actiepunten op het vlak van leren en ontwikkelen.

Voor wie?

  • Opleidingsverantwoordelijke vennoten
  • HR-medewerkers
  • Compliance officers

Kosten

  • Vanaf € 1.095 per kantoor (inclusief 2 online sessies), afhankelijk van de specifieke kantoorwensen.

Aanvragen

Wilt u ook weten of uw kantoor compliant is en/of waar ruimte voor ontwikkeling zit? Doe dan onze SRA Screening Opleidingsbeleid. Na aanmelding nemen we telefonisch contact met u op om het startmoment en de doorlooptijd gezamenlijk te bepalen.

SRA Screening Opleidingsbeleid aanvragen

Contact

Heeft u nog vragen over de SRA Screening Opleidingsbeleid? Neem dan contact op met Marjon Groten of Theo Reuters:

Marjon Groten

Marjon Groten
Manager Incompany
E mgroten@sra.nl
T 030 656 60 60

Theo Reuters 

Theo Reuters
Manager HRM
E treuters@sra.nl
T 030 656 60 60