Thuis in uw branche

Samenstel- en adviespraktijk

Verplicht PE-onderwerp 2021: Continuïteit

Er ligt voor de samenstel- en adviespraktijk weinig relevante regelgeving ten grondslag aan het thema Continuïteit. Voor deze accountants geldt dan ook de verplichting om in hun PE-portfolio 2021 voor minimaal 4 uur aandacht te besteden aan het PE-thema Continuïteit.

Cursus Continuïteit in de samenstel- en adviespraktijk

SRA heeft voor uw gemak een cursus ontwikkeld, waarin wij ingaan op de kernvragen waarom het draait bij Continuïteit: hoe werkt het verslaggevingstechnisch én hoe beoordeelt u de toekomstverwachting van uw klant? Deze cursus Continuïteit in de samenstel- en adviespraktijk, is in samenwerking met SRA Bureau Vaktechniek speciaal voor het verplichte thema ontwikkeld.

Wilt u toch liever andere leerdoelen om te voldoen aan het verplichte thema? Bekijk dan onze suggesties voor de invulling van het verplichte thema rondom continuïteit.

Meer informatie?

Heeft u vragen over uw eigen invulling of situatie, neem dan contact met ons op. Kantoren die de verplichte cursus(sen) incompany willen volgen, kunnen een offerte aanvragen via incompany@sra.nl. Een incompanycursus is al interessant vanaf 6 deelnemers. 

Marjolein van der Poel

Marjolein van der Poel
Projectmanager
E mvdpoel@sra.nl
T 030 656 60 60

Marjon Groten

Marjon Groten
Manager Incompany trainingen
E mgroten@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren