Thuis in uw branche
Advieskompas

Rapportages Advieskompas

We maken onderscheid tussen twee rapportages: het rapport voor de ondernemers en het rapport voor de adviseur.

Rapportage ondernemer

De gegeven antwoorden worden weergegeven in een spingrafiek. Zo is in één oogopslag het positieve of negatieve effect van de antwoorden te zien. Naast de grafische weergave worden de verbeterpunten voor de onderneming weergegeven. Doordat aan elke vraag een weging is meegegeven worden de aandachtspunten in volgorde van prioriteit weergegeven. Ook de eventueel gegeven toelichtingen worden in de rapportage opgenomen. Deze rapportage is gebaseerd op de individuele antwoorden van de respondent.

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting

Advieskompas

Rapportage adviseur

Ook de antwoorden van de adviseur worden weergegeven in een spindiagram en in een lijst met aandachtspunten. Naast zijn eigen antwoorden, ziet de adviseur ook de gecombineerde antwoorden. Bij meerdere deelnemers worden de resultaten namelijk samengevoegd in één rapportage. Zo is goed te zien waarin de gegeven antwoorden van elkaar verschillen.
Deze rapportage vormt de basis voor een adviesgesprek, waarbij kan worden ingegaan op de aandachtspunten en -indien van toepassing- op de vraag waarom niet alle respondenten dezelfde aandachtspunten hebben onderkend.

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting

Advieskompas

Meer informatie

Amida-Elmoudni

Amida Elmoudni
Productmanager
E aelmoudni@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren