Thuis in uw branche

Individuele coaching

Iedereen loopt in zijn werk wel eens tegen lastige situaties aan: veeleisende klanten, eigengereide collega’s of conflicten binnen het team. Ook persoonlijke uitdagingen kunnen je in de weg zitten. Je weet bijvoorbeeld niet hoe je efficiënt met je tijd moet omgaan, geeft je grenzen niet goed aan of vindt het moeilijk om feedback te geven. Individuele coaching kan dan uitkomst bieden.

Persoonlijke leerdoelen

Een SRA-coach kan jou helpen je professionele en persoonlijke competenties te ontwikkelen en je werkgerelateerde doelen te verwezenlijken. Door inzicht te krijgen in je gedrag (en de gedachtes en overtuigingen die daaraan ten grondslag liggen) kun jij de juiste vaardigheden ontwikkelen om op eigen kracht je leerdoelen te bereiken. 

Mogelijke NVPE-leerdoelen waar je samen met je SRA-coach aan kunt werken, zijn:

  • Omgaan met lastige situaties of conflicten
  • Stress effectief voorkomen en hanteren
  • Zelfvertrouwen en impact vergroten
  • Opkomen voor je eigen belangen
  • Feedback geven en ontvangen
  • Efficiënt omgaan met tijd
  • Effectiever communiceren met klanten en collega's
  • Verbeteren balans privé – werk 
  • Klantgericht adviseren

Ook meer persoonlijke thema’s die jou belemmeren in je werk kunnen een uitgangspunt voor coaching zijn, zoals perfectionisme, faalangst, onzekerheid et cetera. 

Kies je eigen coach

Tijdens het gratis intakegesprek onderzoek je met jouw coach wat jouw wensen en doelen zijn. Samen bepaal je waar je naartoe wilt werken, welke leerdoelen je wilt behalen en hoeveel sessies jullie denken nodig te hebben. De intake is tevens bedoeld om elkaar te leren kennen en voor jezelf te bepalen of je een klik voelt met de coach.

Met jouw coach ga je persoonlijke zaken bespreken. Het is dus van belang dat je een coach kiest bij wie jij je goed voelt. Als dat niet het geval is, kun je dit aangeven. SRA heeft een pool van deskundige coaches  die kennis hebben van de accountancybranche en weten wat er bij de SRA-kantoren speelt.

Kies hier jouw coach

PE-portfolio en STARR-methode

Met je coach kun je gericht werken aan leerdoelen rondom houding en gedrag die jij in je PE-portfolio hebt vastgelegd. Alle onze coaches zijn bekend met de STARR-methodiek die door de NBA als reflectiemethode wordt aanbevolen. Indien wenselijk, kan met deze methode op jouw leerdoelen worden gereflecteerd. Deze reflectie kan je gebruiken voor je PE-portfolio. Als het traject is afgerond ontvang je bovendien een PE-certificaat dat als bewijs van deelname ook aan het portfolio kan worden toegevoegd.

Kosten & locatie

Een coachtraject neemt gemiddeld 4 tot 8 sessies van 1,5 uur in beslag à 225,00 per sessie. Het kennismakings-/intakegesprek is gratis. De coachsessies vinden plaats bij SRA in Utrecht, maar ook coaching online of op een externe locatie behoren tot de mogelijkheden. 

Meer coaching

Zie de hoofdpagina persoonlijke ontwikkeling & coaching 

Contact

Heeft u nog vragen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met het Team Cultuur van SRA:

Team Cultuur van SRA

T 030 656 60 60
E cultuur@sra.nl