Thuis in uw branche

HR Performance tool

HR Performance Tool

Gebruikt uw kantoor nog een HR-cyclus in Word? Of wilt u ook graag een HR-tool speciaal ontwikkeld voor het mkb-accountantskantoor? SRA lanceert binnenkort de HR Performance tool, specifiek ontworpen voor SRA-leden.

Deze tool biedt alle informatie die nodig is om de HR-cyclus te professionaliseren. Uiteraard gebruikmakend van het SRA-loopbaanmodel (inclusief alle functiebeschrijvingen en beoordelingsformulieren). En dat volledig geautomatiseerd, overal toegankelijk, efficiënt en dus tijdbesparend.

Persoonlijke ontwikkeling in kaart

Door concrete doelstellingen te bepalen, kunnen medewerkers gericht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. De koppeling naar passende trainingen en cursussen vergroten het gebruiksgemak.

Voor het accountantskantoor

Met de HR Performance tool houdt u grip op de ontwikkeling van uw medewerkers en voldoet u aan gestelde richtlijnen voor bijvoorbeeld titelhouders. De automatische meldingen uit het systeem zorgen ervoor dat een continue dialoog mogelijk is. De managementrapportages bieden bovendien inzicht in de ontwikkeling van belangrijke competenties, het behalen van gestelde doelen en de 'high potentials' in de organisatie. En u kunt bijvoorbeeld zien hoe er binnen uw kantoor gescoord wordt op bepaalde onderdelen (denk bijvoorbeeld aan klantgerichtheid).

Gereed in januari 2023

Vanaf januari 2023 is de tool gereed en voor alle SRA-kantoren beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs in abonnementsvorm.

Contact

Heeft u nog vragen over de HR Performance tool? Neem dan contact op met Linda van Dijk:

Linda van Dijk

Linda van Dijk
Senior HR Adviseur
E lvandijk@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren