Thuis in uw branche

Individuele coaching

Iedereen loopt in zijn werk wel eens tegen lastige situaties aan: veeleisende klanten, eigengereide collega’s of conflicten binnen het team. Ook persoonlijke uitdagingen kunnen je in de weg zitten. Je weet niet hoe je efficiënt met je tijd moet omgaan, geeft je grenzen niet goed aan aan of vindt het moeilijk om feedback te geven. Individuele coaching kan dan uitkomst bieden.

Persoonlijke leerdoelen

Een SRA-coach kan je helpen jouw professionele en persoonlijke competenties te ontwikkelen en jouw werkgerelateerde doelen te verwezenlijken. Door inzicht te krijgen in jouw gedrag (en de gedachtes en overtuigingen die daaraan ten grondslag liggen) kun jij de juiste vaardigheden ontwikkelen om op eigen kracht jouw leerdoelen te bereiken. 

Mogelijke NVPE-leerdoelen waar je samen met je SRA-coach kunt werken, zijn:

  • Omgaan met lastige situaties of conflicten
  • Stress effectief voorkomen en hanteren
  • Zelfvertrouwen en impact vergroten
  • Opkomen voor je eigen belangen
  • Feedback geven en ontvangen
  • Besluitvaardigheid versterken
  • Efficient omgaan met tijd
  • Effectiever communiceren met klanten en collega's
  • Verbeteren balans privé – werk
  • Klantgericht adviseren

Ook meer persoonlijke thema’s die jou belemmeren in je werk kunnen een uitgangspunt voor coaching zijn, zoals perfectionisme, faalangst, onzekerheid et cetera.

PE-portfolio en STARR-methode

Met jouw coach kun je gericht werken aan leerdoelen rondom houding en gedrag die jij in je PE-portfolio hebt vastgelegd. Alle onze coaches zijn bekend met de STARR-methodiek. Indien gewenst wordt volgen deze methode op jouw leerdoelen gereflecteerd. De reflectie kan je gebruiken voor je PE-portfolio. Als het traject is afgerond ontvang je bovendien een PE-certifiaat dat als bewijs van deelname ook aan het portfolio kan worden toegevoegd.

Werkwijze en kosten

Tijdens het gratis intakegesprek onderzoek je met de coach wat je wensen en doelen zijn. Samen bepaal je waar je naartoe wilt werken, welke leerdoelen je wilt behalen en hoeveel sessies jullie denken nodig te hebben. De intake is tevens bedoeld om elkaar te leren kennen en voor jezelf te bepalen of je een klik voelt met de coach. Met jouw coach ga je persoonlijke zaken bespreken. Het is dus van belang dat je een coach kiest bij wie jij je goed voelt. Als dat niet het geval is, kun je dit aangeven. 

Een coachtraject neemt gemiddeld 4 tot 8 sessies van 1,5 uur in beslag á 225,00 per sessie. De coachsessies vinden plaats bij SRA in De Meern, maar ook coaching online of op een externe locatie behoren tot de mogelijkheden. 

SRA heeft een pool van deskundige coaches samengesteld die kennis hebben van de accountancybranche en weten wat er bij de SRA-kantoren speelt.

Kies jouw coach

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren