Thuis in uw branche

Grub voor accountants

De complete Wwft en KYC-tool van ComplianceWise

Grub voor accountants is een product van ComplianceWise, aanbieder van Software-as-a-Relief sinds 2013. Meer dan 400 accountantskantoren en fiscaal adviseurs werken met Grub. Erkent door alle bekende brancheverenigingen en experts. Partner van SRA.

Omschrijving

Grub

Met Grub is cliëntacceptatie en monitoring een gemakkelijk, deels automatisch proces. U voldoet volledig aan alle Wwft-richtlijnen en bent daarmee 100% compliant.

Om dit product te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn.   Registreer of Log in.

Voordelen

Grub is de enige Wwft-oplossing waarmee u met één druk op de knop de UBO-structuur, PEP en sanctiecheck en het risicoprofiel op je beeldscherm hebt. Bovendien herkent u met Grub direct ongebruikelijke transacties. Cliëntinformatie is altijd actueel en aantoonbaar. Dit maakt u optimaal compliant en zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan bij controle van de toezichthouder.

Nog meer voordelen:

  • Grub risicobeleid (i.s.m. SRA) vertaalt zich automatisch door naar procedures
  • Binnen 180 seconden door je KYC-proces
  • Wwft-richtlijnen zijn continue up-to-date
  • Inbegrepen: KvK-check en company.info datakoppeling

Prijzen

Bij Grub betaalt u maandelijks € 2,50 per dossier. Dit is inclusief KvK-check, het in kaart brengen van de organisatiestructuur, volledige risico- en PEP-check, onboarding en training en meer.

SRA-Grub Webinars

Er staan op dit moment geen webinars gepland. Heeft u interesse in meer informatie of een online presentatie van Grub met SRA-content, stuur dan een bericht naar applicaties@sra.nl.

Eigen webinars Grub

Iedere maand zijn er kennis-webinars en productdemo’s over onderwerpen zoals de Wwft, SIRA en hoe u een aantoonbaar integer beleid voert. U kunt zich hiervoor inschrijven via de website van ComplianceWise.

Demo

Plan een 1-op-1 demo in met een adviseur. We nemen graag de tijd om met u de stappen te doorlopen. Heeft u specifieke wensen, bijvoorbeeld op gebied van KYC-vragen of onboardingsprocedures? Ook deze kunt u stellen tijdens het intakegesprek of demo.

Referenties

  • "Zonder Wwft-software wordt het heel lastig, zo niet ondoenlijk, om te voldoen aan de regels." - ANB Accountants

Vragen over dit product?

Paul Davids

Paul Davids

Customer Success Manager

E applicaties@sra.nl
T 030 656 60 60