Thuis in uw branche

Werkprogramma's: kwaliteit en stabiliteit

De werkprogramma’s zijn ontwikkeld door leden van het SRA-Vaktechnisch bureau, onder toezicht van de SRA-Commissie Vaktechniek Accountancy en sluiten aan bij de SRA-handboeken en praktijkhandreikingen.

Hoe komen de werkprogramma’s tot stand?

De SRA-Werkprogramma’s zijn ontwikkeld door leden van het SRA-Vaktechnisch bureau, onder toezicht van de SRA-Commissie Vaktechniek Accountancy. De werkprogramma's sluiten aan bij de SRA-handboeken en praktijkhandreikingen.

Kwaliteit & stabiliteit

Door de samenwerking met softwareleveranciers, de Commissie Vaktechniek Accountancy, de Reviewcommissie, het SRA-bestuur en het vaktechnisch bureau bieden wij kwaliteit en stabiliteit met onze werkprogramma’s. De werkprogramma’s hebben continu onze aandacht, daarom worden ze elk jaar geactualiseerd en geoptimaliseerd. Door dit continue proces bieden wij kwaliteit.

Als u met onze werkprogramma’s werkt, weet u zeker dat u volgens de richtlijnen werkt. Onze werkprogramma’s zijn geschikt voor elk teamlid, van de beginnende assistent tot de ervaren accountant. Vooral nu de AFM de branche scherp in de gaten houdt, is het belangrijk dat u constant voldoet aan de gestelde normen. Met de SRA-Werkprogramma’s kan iedereen in uw kantoororganisatie met een gerust hart de samenstel-, controle- en beoordelingsopdrachten uitvoeren.

De technische ondersteuning voor de werkprogramma's is er vanuit Caseware, Exact, Silverfin en Visma (Infine, MLE, Visionplanner Compilation).

Bekijk hier meer informatie:

Meer informatie?

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten, webinars en/of workshops over de SRA-Werkprogramma's.

Afspraak op kantoor?

Bent u niet in de gelegenheid om naar een bijeenkomst te komen? Dan komen wij graag bij u op kantoor langs om het werkprogramma toe te lichten en te demonstreren. Neem contact op met ons om een afspraak te plannen!

Contact

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Paul Davids:

Paul Davids 

Paul Davids
Customer Success Manager
E wp@sra.nl
T 030 656 60 60