Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 5-11-2020

Vier korte animaties over de nieuwe PE!

Om u, uw medewerkers en collega’s te informeren over de nieuwe PE-regeling staan er vier korte losse animaties voor u klaar. U kunt alle animaties los bekijken of in één aaneengesloten versie.

Video's PE
  1. Van kwalitatief naar kwantitatief, wat betekent de nieuwe PE-regeling
  2. De nieuwe PE voor u als individuele accountant
  3. De nieuwe PE-regeling voor u als accountantskantoor
  4. Wat doet SRA voor u?

Download de animaties

U kunt de filmpjes eenvoudig op uw intranet plaatsen of meenemen in uw interne E-nieuwsbrief. De uitleg hoe u dit doet, vindt u bij iedere animatie.

Ook alles-in-1-animatie

De vier korte animaties zijn ook in 1 complete versie samengevoegd. Zo heeft u in nog geen 5 minuten alle informatie tot uw beschikking.

Tip! Start of eindig het vaktechnisch overleg van uw accountants met deze animatie.

Flyers

Naast de animaties staan er ook 2 praktische flyers voor u klaar met daarin de belangrijkste informatie over de nieuwe PE-regeling. Er is een versie voor de individuele accountant en een voor het accountantskantoor. U kunt deze flyers als e-versie verspreiden op uw kantoor, maar u kunt deze ook eenvoudig downloaden, printen en verspreiden.

Tip! Eindejaars- of beoordelingsgesprekken ingepland? Mail of stuur de flyer voorafgaand aan dit gesprek. Een mooie start om over de persoonlijke ontwikkeling voor het komend jaar te beginnen.