Sla menu over
Thuis in uw branche

Contactgegevens

SRA is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 uur en 17.30 uur (op vrijdag tot 17.00 uur) via 030 656 60 60.

E-mail: info@sra.nl
KvK-nummer: 40481496
BTW-nummer: NL0075.28.371.B01

Persvragen

Bent u journalist en hebt u een vraag? Neem dan contact op onze afdeling Vereniging & Relatiemanagement:

Persvragen Bestuur & Beleid:  Saskia Danse 
Telefoonnummer: 06 344 91 000 (aanwezig dinsdag t/m vrijdag
E-mail: sdanse@sra.nl / pers@sra.nl
   
Overige persvragen: Judith van Teeffelen
Telefoonnummer 06 227 93 764 (aanwezig maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag)
E-mail jvteeffelen@sra.nl / pers@sra.nl

Bezoekadres en routebeschrijving

Rijnzathe 14
3454 PV Utrecht

Openbaar vervoer / bus

SRA is bereikbaar via meerdere busverbindingen vanaf Utrecht centraal station. Zo kunt u onder meer kiezen voor de buslijn 24 (uitstappen bushalte 'Veldzigt-Zuid, De Meern') of buslijn 28 (uitstappen bushalte 'De Meern-Oost, De Meern').

  • De bushalte 'Veldzigt-Zuid, De Meern' bevindt zich op ca 4 minuten loopafstand van het SRA-pand, maar heeft de beperking dat er minder bussen rijden via deze halte.
  • De bushalte 'De Meern-Oost, De Meern' bevindt zich op ca 14 minuten loopafstand van het SRA-pand maar heeft als pluspunt dat er de gehele dag diverse bussen rijden via deze halte.    

Locatie

Het pand van SRA bevindt zich aan de Rijnzathe 14 in Utrecht. De receptie van SRA en de zalen voor de bijeenkomsten bevinden zich op de 4de verdieping.  

Toegang pand

De liften naar de 4de verdieping, waar zich de receptie van SRA bevindt, kunt u bereiken via de (rechter)hoofdingang aan de voorzijde van het pand.

Parkeren

Rij naar de slagboom bij de Rijnzathe 14 en meldt u zich daar aan bij de receptie van SRA. Als u vervolgens rechts afslaat kunt u voor het pand parkeren (zie afbeelding onder). Mochten alle parkeerplaatsen buiten voor het pand bezet zijn, kunt u ook kosteloos gebruikmaken van de parkeergarage onder het pand. Rij daarvoor na de slagboom rechtdoor.

SRA heeft voor het pand de beschikking over twee laadplekken voor (semi)elektrische auto's. Bij aankomst bij SRA kunt u bij de receptie aangeven dat u van een laadplek gebruik wenst te maken. U krijgt dan een tijdelijke laadpas ter beschikking.

Let op! Parkeren op de rijbaan (Rijnzathe) is verboden. Door hier te parkeren riskeert u een boete.

Parkeren bij SRA