Thuis in uw branche

Nieuwe voorzitter voor Wesselman Accountants Adviseurs

  • Publicatiedatum: 16-1-2018

Bijna vier jaar lang, vanaf 1 maart 2014, heeft fiscaal vennoot Hans van den Besselaar het voorzitterschap van het Brabantse accountants- en advieskantoor Wesselman op zich genomen. Per 1 januari jl. trad Van den Besselaar officieel terug als voorzitter nadat hij het voorzitterschap over had gedragen aan collega-vennoot Erik Jasper Noll.

Als wereldvoorzitter van de internationale accountantsorganisatie CPAAI én tegelijkertijd maatschapvoorzitter van het in Eindhoven en Helmond gezetelde Wesselman, vervulde Hans van den Besselaar anderhalf jaar lang met veel bevlogenheid en daadkracht een dubbelfunctie. Na zijn terugtreden in oktober 2015 als ‘international chairman van CPAAI’ zette Hans zich onverminderd in als voorzitter van Wesselman voor zijn cliënten en collega’s. Nu hij geen voorzitter meer is, verheugt hij zich erop om zich weer vol overgave in te kunnen zetten voor zijn cliënten in de internationale adviespraktijk.

Erik Jasper Noll

Erik Jasper NollVan den Besselaar maakte zijn terugtreden eind december bekend tijdens de jaarlijkse kersttoespraak. Zijn taken zijn inmiddels overgenomen door registeraccountant en collega-vennoot Erik Jasper Noll, die met 44 lentes de jongste vennoot is van de vijfkoppige maatschap. Na zijn studie aan de Universiteit van Tilburg was hij van 1998 t/m 2006 werkzaam als manager audit bij Ernst & Young Accountants.

In 2008 is Noll toegetreden tot de maatschap van Wesselman Accountants | Adviseurs. Net als zijn voorganger staat hij bij zijn cliënten en collega’s bekend om zijn bevlogenheid en daadkracht. Hij gelooft dat een combinatie van operational excellence en customer intimacy vereist is om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en zodoende tot een sterke vertrouwensrelatie te komen. Tijdens zijn voorzitterschap wil hij zich dan ook voornamelijk richten op goed werkgeverschap; door zijn adviseurs te laten excelleren, laten zij op hun beurt de cliënten van Wesselman excelleren.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren