Thuis in uw branche

Promoties met het oog op kwaliteitsvolle groei

Lansigt benoemt vier nieuwe partners

  • Publicatiedatum: 9-1-2017

Op 1 januari 2017 benoemde Lansigt accountants en belastingadviseurs vier nieuwe partners: drs. Annerieke Pastoor, Leendert Andeweg MSc RA, drs. Robert Bioch RA en Willem de Haas RA.

Deze promoties zijn niet enkel te danken aan de erkenning van hun bewezen vaktechnische kwaliteit en verantwoordelijkheden. Vanuit hun respectievelijke vakgebieden van HR en auditing zullen deze nieuwe partners de betreffende dienstverlening van Lansigt verder toekomstgericht en kwalitatief uitbouwen.

Lansigt partnersSamen met het Lansigt Loon en Adviesteam zorgde Annerieke Pastoor de laatste jaren onder meer voor het opzetten en stroomlijnen van het eigen HR-beleid van Lansigt, het management van het loonteam, de introductie van het LAHRS (Loon Advies en HR Solutions)-systeem en het opzetten van specifieke HR-dienstverlening voor het MKB. Annerieke is aangesteld als directeur LAHRS.

De sterke groei van de Lansigt Audit-praktijk vraagt om verder strategisch beleid om zowel de groei als de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen. Als partners van Lansigt Audit zijn Leendert Andeweg en Robert Bioch verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de audit-klantenportefeuille.

Willem de Haas is aangesteld als adjunct-directeur van Audit en Co, de gespecialiseerde Lansigt-vennootschap voor het uitvoeren van wettelijke controles in opdracht van andere accountantskantoren.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren