Thuis in uw branche

Vier nieuwe directeuren benoemd bij Alfa Accountants en Adviseurs

  • Publicatiedatum: 19-12-2017

Met ingang van 1 januari is Rolanda Jonkman benoemd tot directievoorzitter van Alfa Salaris en Personeel (SnP). Patrick van den Belt is vanaf deze datum benoemd tot directeur bij Alfa registeraccountants (RA). Maarten Dekker is benoemd tot directievoorzitter voor de vestigingen in de regio Heerhugowaard en Purmerend en Antony Verschoor is vanaf dan directeur voor de vestigingen in regio Twente Salland. Met deze benoemingen gaat Alfa weer op volle sterkte het nieuwe jaar in.

Marco Vermin, binnen de Raad van bestuur verantwoordelijk voor HRM, geeft aan dat hij erg trots is op het grote aantal benoemingen binnen Alfa. "Voor ons zijn de directeuren mede het gezicht naar de markt.  Zij zijn in hun eigen werkgebied als adviseur direct betrokken bij onze klanten. De afgelopen twee jaar hebben we flink geïnvesteerd in de kennis en vaardigheden van onze mensen door middel van opleidingen en trainingen. Deze benoemingen zijn daar mede een gevolg van en laten zien dat het een gezonde mix is van doorgroei van eigen talent dat al langer bij Alfa betrokken is en de ontwikkeling van relatief nieuwe mensen binnen onze organisatie."

Rolanda Jonkman (51) is per 1 oktober jl. benoemd tot adjunct-directeur van cluster Salaris en Personeel (SnP). Per 1 januari 2018 zal zij de werkzaamheden van Aart Hogendorf verder overnemen in de functie van directievoorzitter.

Patrick van den Belt (35) per 1 april 2016 in dienst bij Alfa Registeraccountants (RA) in de functie van senior accountant. Per 1 januari 2018 is hij benoemd tot directeur en gaat hij deel uitmaken van de directie van Alfa Registeraccountants.

Maarten Dekker (37) is sinds 1 december 2016 adjunct-directeur van de vestigingen Heerhugowaard en Purmerend. Per 1 januari 2018 wordt Maarten benoemd in de functie van directievoorzitter, waarbij hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse gang van zaken van deze vestigingen.

Antony Verschoor (42) wordt per 1 januari 2018 benoemd tot directeur van de vestigingen in de regio Twente-Salland. Antony is in 2012 bij Alfa in dienst getreden en maakt sinds 2014 vanuit zijn functie van adjunct-directeur deel uit van de directie van de vestigingen in deze regio.

Met deze benoemingen gaat Alfa weer op volle sterkte het nieuwe jaar in. Met bijna 925 medewerkers en ruim 30 vestigingen bedienen ze ondernemers in de MKB en agrarische sector. “Wij geloven dat lokaal ondernemerschap de duurzame motor is van de economie.

"Met onze specialistische kennis én regionale verankering staan we dichtbij ondernemers", aldus Marco Vermin.

Rolanda Jonkman 

Rolanda Jonkman

Patrick van den Belt 

Patrick van den Belt

Maarten Dekker 

Maarten Dekker

Antony Verschoor 

Antony Verschoor


SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren